„Am urlat una la cealaltă”. Cum se înțeleg, de fapt, Narcisa Suciu și fosta soție a lui Daniel Crăciun. Artista nu regretă că a avut o relație extraconjugală cu fostul ei soț

Author: Lavinia Medrea

Artista nu regretă că a avut o relație extraconjugală cu fostul ei soț

Sursa: Captură KANAL D

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitată a fost Narcisa Suciu.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, moderată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, invitată a fost Narcisa Suciu.

Cum se înțeleg, de fapt, Narcisa Suciu și fosta soție a lui Daniel Crăciun

Narcisa Suciu este căsătorită cu Veikko Miettinen din 2010, dar înainte de el a fost Daniel Crăciun, cu care interpreta are și o fiică pe nume Daria, în vârstă de 25 de ani.

Citește și: Narcisa Suciu, vocea inconfundabilă a tradițiilor românești, în lumina reflectoarelor duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Pe când erau tineri, Narcisa Suciu și Daniel Crăciun s-au angajat într-o relație extraconjugală în timp ce bărbatul era căsătorit cu fosta lui Soție, Amalia. 

Din fericire, în prezent, toți trei se înțeleg bine și nu mai există loc de certuri și neînțelegeri.

Toată lumea s-a maturizat și a realizat că nu trebuie să existe ranchiună.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Ați avut vreodată remușcări?”, este întrebarea cu numărul 20, adresată de Denise Rifai.

Citește și: Dezvaluiri la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, astazi; Ce i-a spus Marius Teicu Narcisei Suciu despre prestatia artistica a Christinei Aguilera, de la Cerbul de Aur din 1997

„În ceea ce privește această poveste nu. Sunt convinsă că dacă lucrurile nu trebuiau să se întâmple așa, nu s-ar fi născut Daria. Îmi este foarte clar, ăsta este indicatorul meu. Pe de altă parte acum, cu vârsta pe care o avem acum, și eu și Amalia (n.r.: fosta soție a lui Daniel) am ajuns să mergem la un concert al băiatului ei împreună, noi două și Daniel, și mi s-a părut un act de maturitate, am fost bucuroasă să putem sta în același loc fără resentimente, fără să ne uităm urât una la cealaltă sau să ne vorbim

urât”, spune Narcisa Suciu.

Narcisa Suciu nu are remușcări

Artista nu regretă că a fost „în plus” în căsnicia lui Daniel cu Amalia, deoarece consideră că nu ea i-a făcut promisiuni și, dacă lucrurile nu se întâmplau așa, n-ar mai fi existat Daria, fata care a rezultat din iubirea Narcisei Suciu cu Daniel. Oricum, pe vremea aceea erau foarte tineri și nu înțelegeau cu adevărat ce înseamnă o familie.

„Cred că am înțeles amândouă, fiind oameni mari, că eram tinere și nu înțelegeam exact ce înseamnă o familie, o promisiune sau să construiești o nouă familie. Să construiești o tânără familie nu cred că înțelegeam niciunul dintre noi trei.  

În ceea ce îi privește pe ei doi sau pe noi trei nu cred că am avut remușcări, cred că am apucat să ne lămurim atunci, până să apară Daria, noi am apucat să lămurim tot, toți trei.

După primul telefon în care sigur că am urlat una la cealaltă, pe urmă am avut discuții normale. Eu sunt un om care se ceartă cu argumente, eu nu prea ridic tonul că nu-mi permit să-mi stric gâtul. Sunt convinsă că așa trebuia să se întâmple”, a răspuns Narcisa Suciu.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!