„Am plâns 6 luni de dorul tău!” Mircea Badea și Teo Trandafir dau cărțile pe față! Relația pe care au avut-o cei doi prezentatori

Author: Diana Ghita

Ce relație au avut Mircea Badea și Teo Trandafir

Sursa: Captură YouTube

Mircea Badea și Teo Trandafir mărturisesc că au legat o relație foarte specială de-a lungul timpului, întrucât au debutat împreună în lumea televiziunii.

În urmă cu câteva zile, celebrul prezentator TV, Mircea Badea, a fost invitat în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir pe canalul ei de YouTube „Gând la Gând cu Teo”.

Relația lui Mircea Badea cu Teo Trandafir a fost foarte controversată

Mircea Badea și Teo Trandafir au colaborat pentru o bună perioadă de timp, primele apariții la televizor avându-le împreună.

La începutul carierei lor în televiziune, cei doi au prezentat, împreună, o emisiune de tip matinal, iar pe parcursul colaborării lor au dezvoltat o frumoasă relație, atașându-se foarte mult unul de celălalt.

La un moment dat, prezentatorii TV au stârnit diverse bănuieli. Mulți au crezut că între ei, ar fi fost mult mai mult decât o simplă prietenie, întrucât erau extrem de apropiați.

„Între noi doi s-au întâmplat foarte multe lucruri și am fost, chiar, suspectați, a fi parteneri de viață”, a dezvăluit Teo Trandafir.

Însă, în ciuda acestor lucruri, relația lor a devenit una: „foarte lungă și foarte loială”, întrucât nu au dat importanță zvonurilor apărute la adresa lor.

Citește și: Teo Trandafir, fotografie din vârf de munte: „N-aș da Elveția pe bijuteria asta”. Unde a plecat prezentatoarea în vacanță

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce i-a făcut pe Teo Trandafir și Mircea Badea să se despartă

Cei doi deveniseră de nedespărțit, însă, în cele din urmă, drumurile lor s-au separat, după ce lui Teo i s-a făcut o propunere de angajare la un mare post de televiziune din România.

Femeia era pregătită să refuze, întrucât era forte atașată de Mircea Badea. Însă chiar el a îndemnat-o să plece de la postul la care lucrau împreună, pentru a nu rata o astfel de oportunitate.

„Dacă te mai prind pe aici, îți rup picioarele”, a avertizat-o Mircea pe Teo.

Aceasta a luat, într-un final, decizia de a se duce la respectiva televiziune, însă despărțirea de colegul ei a durut-o foarte tare, suferind o lungă perioadă.

„Am plâns 6 luni de dorul tău! Bineînțeles că nu ți-am spus, ca să nu suferi. Tu mi-ai zis atunci: «Măcar unul dintre noi să fie fericit, și eu nu eram»”,  a

mărturisit Teo.

Citește și: Teo Trandafir, drumul spre celebritate: "Locuiam in spital si mancam din noptierele bolnavilor"!

Deși a fost o perioadă foarte grea pentru ea, în cele din urmă vedeta și-a dat seama că nu ar fi ajuns la un asemenea progres dacă nu ar fi primit acel avânt din partea prietenului ei.

„Dacă nu erai tu, eu n-aș fi avut niciodată curaj să mă despart de tine”, i-a spus prezentatoarea lui Mircea Badea.