"Am furat din magazin"! Jador, mărturisire șoc la începutul Noului An

Jador a fost la hipermarket cu mama și cu fratele lui. A ieșit un show total!Întors de peste hotare, Jador a fost la hipermarket cu mama și fratele lui. Îndrăgitul cântăreț a început să glumească în magazin ba că mănâncă o ciocolată fără să o plătească, ba că mama lui a furat din magazin.

El s-a făcut că aruncă un ambalaj de la o ciocolată ca să nu o plătească.

"Glumesc... Dar când n-aveam bani mai mâncam așa", a spus Jador.

"Am furat din magazin", i-a spus Jador mamei sale, care s-a alertat imediat. "O plătim, e păcat mare", i-a spus femeia.

Imagini uluitoare cu Perversu' de pe Târgu Ocna și Jador: "Băi, dacă-l iei..."

Jador s-a obișnuit să facă vlog de peste tot unde merge cu Perversu' și Nikolas Sax. Ei au fost la supermarket și Perversu' s-a făcut că fură ceva.

"Nu te cred! Băi, dacă-l iei, ești prost! Îl plătesc eu, nu fi prost. Îl furi pe bune? Da' măcar fură ceva scump", a spus Jador.

Câți bani câștigă, de fapt, la o cântare Jador de la "Puterea dragostei"

Prezența lui Jador la "Puterea dragostei" i-a mărit uluitor cota acestuia printre cântăreții de manele.

Jador susține cântări atât în țară, cât și în străinătate, pentru românii din diaspora, iar concertele i-au umplut deja buzunarele cântărețului.

Jador susține, în medie, 12 cântări pe lună. Onorariul lui și al formației este de 4.000 de euro pentru un concert care durează o oră și jumătate. La aceste sume se adaugă banii pe care spectatorii îi aruncă la lăutari, iar aceste sume sunt și ele considerabile.

Jador

Numai din onorarii Jador încasează lunar circa 50.000 de euro, din care rămâne cu mai bine de jumătate după ce își plătește instrumentiștii.

La veniturile lui Jador se adaugă și sumele pe care le încasează de pe YouTube, vlogul lui, dar mai ales piesele având vizualizări uluitoare.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate