Alina Eremia a fost implicată într-un accident auto! Cum a avut loc întâmplarea: „Am fost puțin acostată”

Author: Lavinia Medrea

Alina Eremia a fost implicată într-un accident auto

Sursa: Instagram Alina Eremia

Alina Eremia, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, a fost implicată într-un accident rutier.

Recent, Alina Eremia a dezvăluit că a fost implicată într-un accident rutier, pe rețelele de socializare. Din fericire, nu a fost nimic foarte grav.

Alina Eremia a implicată într-un accident rutier

Alina Eremia a avut parte de o întâmplare neplăcută, de natură rutieră. Când se afla în mașina sa, parcată, un alt autoturism a intrat în ea.

Din fericire, artista nu a fost rănită.

„Fix când am închis acest story, am fost puțin acostată de altă mașină. Eu parcată fiind”, a transmis Alina Eremia, pe profilul ei de Instagram.

Citește și: Pe ce vedetă din showbiz a pus Zanni ochii: „Îmi place foarte mult”. Artistul a dezvăluit la „Detectorul de minciuni”, de asemenea, ce personalitate de pe TikTok i-a refuzat avansurile

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Alina Eremia este pasionată nu doar de muzică, ci și de mașini. Și-a dorit de mică să aibă permis de conducere așa că, la 18 ani, a și făcut școala de șoferi. Artista s-a declarat indignată de șoferii care mai mult încurcă traficul decât să-l fluidizeze.

„Fiind tot timpul contratimp, de cele mai multe ori apăs destul de mult pedala de accelerație și mă enervează când unii șoferi sunt cu mintea în altă parte și merg pe ambele benzi, adorm la semafor sau nu semnalizează și virează brusc”, a povestit Alina Eremia.

Cum se menține Alina Eremia

Fiindcă dietele n-au ajutat-o prea mult, Alina Eremia a decis să-și schimbe tot stilul de viață și toată alimentația. Artista a renunțat la prăjeli, fast food, dulciuri și, cel mai important, zahăr.

Citește și: Mircea Eremia, dezvăluiri în premieră despre relația cu Maria Lungu: "În viitor, o să o cer de nevastă!" Cum o alintă artistul pe focoasa moldoveancă

Cu ajutorul stilului de viață sănătos, frumoasa cântăreață a reușit să slăbească 12 kilograme.

„Nu mănânc niciodată alimente prăjite și fast food, mănânc foarte rar, doar atunci când mor de poftă, nu mai pot, când simt că am ajuns într-un punct în care simt că trebuie să comit o prostie alimentară. Dar evit cât se poate. Dulciurile sunt un subiect sensibil, mănânc dar dulciuri pe bază de ștevie sau cu îndulcitori.

Evit zahărul pentru că este extrem de nociv”, a spus Alina Eremia, relatează România TV.