Pe ce vedetă din showbiz a pus Zanni ochii: „Îmi place foarte mult”. Artistul a dezvăluit la „Detectorul de minciuni”, de asemenea, ce personalitate de pe TikTok i-a refuzat avansurile

Author: Lavinia Medrea

Artistul a dezvăluit la „Detectorul de minciuni”, de asemenea, ce personalitate de pe TikTok i-a refuzat avansurile

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Azi, în ultimul episod al emisiunii „Detectorul de minciuni”, noul invitat a fost Zanni.

În cea mai nouă ediție a emisiunii online „Detectorul de minciuni”, moderată de proaspăta prezentatoare Bianca Drăgușanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Zanni a mărturisit ce vedetă din România i-a picat cu

tronc, dar și ce personalitate de pe TikTok l-a refuzat.

Pe ce vedetă din showbiz a pus Zanni ochii

În prezent, Zanni este un burlac și este discret când vine vorba de viața lui personală. Totuși, artistul nu s-a sfiit să declare, în exclusivitate în fața Biancăi Drăgușanu, pe ce femeie din lumea muzicii românești a pus el ochii.

Este vorba despre Alina Eremia, o cunoscută cântăreață și actriță de la noi din țară și, de asemenea, o femeie foarte apreciată pentru frumusețea și inteligența ei. 

Citește și: A trecut Zanni peste supărarea pe care i-a provocat-o Ana Porgras? „N-ai cum să mă minți”. Artistul a dezvăluit tot la „Detectorul de minciuni”

„Alina Eremia îmi place foarte mult.

E și frumușică și nu pare proastă, nici nu pare abordabilă, de aia nu cred că aș aborda-o vreodată, în viața asta, că nici eu nu am prea multă încredere în mine. N-aș aborda o femeie care mă fascinează. Două, trei like-uri merge, să-i reacționezi, așa, nevinovat la un story. Dacă îmi dă și ea acolo, mai ciupesc puțin”, a mărturisit Zanni.

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Ce personalitate de pe TikTok i-a refuzat avansurile lui Zanni

Alina Eremia nu este singura vedetă pe care Zanni a pus ochii. Se pare că artistul a fost impresionat și de frumusețea Iulianei Beregoi, o cunoscută tiktokeriță din țară, dar pe care o consideră prea tânără și copilă pentru el. Cu toate astea, când au discutat și a fost vorba ca Iuliana să vină la București pentru a se întâlni, nimic nu s-a mai concretizat.

„Mi se pare foarte frumoasă Iuliana Beregoi. A făcut 18 ani dar mi se pare prea copilă, n-aș putea... i-am zis că e frumoasă. Ea e disperată după personajele astea de pe TikTok, nici eu nu sunt așa frumușel cum poate ar vrea ea.

Totul despre Raluca Dumitru, concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities? Află totul despre ea

Citește și: Care este cel mai mare defect al Biancăi Drăgușanu. Vedeta lucrează zi de zi să se schimbe: „Am tendința să reacționez cum reacționam acum câțiva ani”

Păi uite, Iuliana Beregoi, dacă i-am zis odată că e frumoasă, rămăsese cumva să ne vedem, zicea că vine la București dar nu s-a concretizat nimic. Înseamnă că am fost refuzat, atâta timp cât i-am zis că e frumoasă”, a povestit Zannidache.