Dorian Popa va ajunge pe masa de operații. Primele declarații ale artistului despre problemele cu genunchiul: "Este nasol"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 02 feb 2023, 21:47

Dorian Popa

Sursa: Facebook Dorian Popa

Dorian Popa are probleme serioase cu genunchiul. Artistul a făcut primele declarații în privința stării sale de sănătate.

Dorian Popa va ajunge din nou pe mâna medicilor. Artistul trece prin momente grele după ce a căzut pe gheață.

Citește și: Dorian Popa are întotdeauna un as în mânecă când vine vorba de aspectul său fizic. Artistul a dezvăluit la ce trucuri apelează pentru a arăta mereu impecabil

Dorian Popa va ajunge pe masa de operații. Primele declarații ale artistului despre problemele cu genunchiul: "Este nasol" 

În urma unei căzături periculoase, Dorian Popa are probleme la picior. Artistul a anunțat că în luna martie va suferi intervenția chirurgicală, care nu mai trebuie amânată. 

Dorian a făcut toate consultațiile de care era nevoie, inclusiv un RMN. Din păcate, veștile medicului nu au fost unele bune.

Citește și: Toți au felicitat-o pe Theo Rose! Se întâmplă cu două luni înainte să nască

„Niște probleme mai serioase decât mă așteptam eu! Am sperat să fie doar o banală căzătură pe gheață, deși șocul pe care l-am simțit, și din felul în care am simțit că mi-a sărit genunchiul, din poziție, mă cam convingea că nu o să fie tocmai lejer. Am sperat, pentru că așa este omul, până în ultimul moment. Însă domnul doctor a fost un dulce și-a găsit un pic de timp după cele 7

operații, pentru că i-am spus că nu am pace (n.r. – să aștept) până astăzi”, a mărturisit Dorian Popa pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Iuliana Beregoi, cadou de zeci de mii de euro din partea părinților. Ce dar a primit artista la 18 ani

Citește și: Este incredibil! Care a fost răspunsul lui Dorian Popa după ce i s-a cerut certificatul verde într-un restaurant: „De ce să ne fie rușine?!”

Artistul a anunțat că urmează să se opereze la genunchi pe data de 8

martie, după ce s-a ales cu 3 ligamente rupte în urma căzăturii, dar și cu un menisc spart. Cu toate astea, Dorian Popa a mărturisit că nu se sperie, mai ales că a avut probleme și la genunchiul stâng în urmă cu patru ani.

„M-a consultat la 5 după-amiază, am fost repede, mi-a făcut un RMN, seara la 10 m-a consultat domnul doctor și mi-a zis că este nasol. Pe 8 martie sunt programat la operație. S-au rupt 3 dintre cele 4 ligamente și s-a spart un menisc. Nu mă sperie, că am avut și genunchiul stâng acum 4 ani”, a adăugat artistul.

 


Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D miercuri, 29 martie 2023, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.