Alexandru Rafila a dezvăluit când vom reveni la NORMALITATE! Este mai aproape decât ne-am fi imaginat

,
Cand revenim la nomalitate?
Alexandru Rafila, vom reveni la normalitate

Alexandru Rafila a făcut primele declarații despre momentul în care vom reveni la normalitate. Reprezentantul OMS în România a subliniat că este un pericol pentru campania de vaccinare dacă oamenii sunt dezinformați și manipulați.


In articol:

Reprezentantul OMS în România, Alexandru Rafila, a anunțat că vom putea reveni la normalitate în scurt timp, însă oamenii trebuie să fie informați corect pentru ca lucrurile să evolueze în direcția bună.

Alexandru Rafila, când revenim la normalitate 

Medicul Alexandru Rafila a declarat, marți seară, că această creștere semnificativă a numărului de infectări cu SARS-CoV-2 și a suprasolicitării secților medicale va mai dura circa 45 zile. Reprezentantul OMS în România aduce și vești bune pentru români, am putea reveni la normalitate în toamna acestui an. Totodată, pentru ca lucrurile să se îndrepte în direcția bună oamenii trebuie să fie informați corect, astfel să se poată stabili un parteneriat între autorități și cetațeni pentru a ajunge la pragul de normalitate.

”Eu cred că această evoluţie nefavorabilă a numărului de cazuri, a suprasolicitării secţiilor medicale şi aşa mai departe va mai dura circa 45 de zile, aşa zisul al treilea val, iar o soluţie legată de revenirea la o viaţă normală o putem obţine în toamnă, la sfârşitul lunii septembrie, octombrie, dacă campania de vaccinare va continua să funcţioneze bine din două puncte de vedere: primul, creşterea capacităţii de vaccinare la minim 100.000

de persoane pe zi inclusiv sâmbăta şi duminica (…) şi al doilea să avem aderenţa la vaccinare, pentru că e un pericol evident dacă oamenii vor fi prost informaţi, minţiţi, tensionaţi şi aşa mai departe există acest risc al lipsei de aderenţă la vaccinare, adică degeaba ai vaccin dacă oamenii nu se vaccinează”, a declarat Rafila marți seara, la un post Tv.

Citeste si: Alexandru Rafila avertizează: „Nu luați medicamentul! Poate avea consecințe grave!” Despre ce tratament este vorba?

La toamnă am putea intra în normalitate 

Alexandru Rafila a anunțat că la toamnă am putea ajunge într-un punct de normalitate dacă campania de vaccinare se va desfășura așa cum trebuie și oamenii vor fi informați corect pentru a avea aderență la vaccinare. 

”probabil că la toamna putem să intrăm într-o zonă de normalitate”, a spus acesta.

Reprezentantul OMS în România a precizat că importanța comunicării în ceea ce privește gestionarea pandemiei de coronavirus este esențială. Acesta a mai subliniat că există studii care dovedesc că serul AstraZeneca oferă protecție mai bună pentru tulpina din Brazilia a virusului COVID-19. Este de părere că vaccinarea trebuie să continue indiferent de ser.

Vaccinarea anti-covid
Campania de vaccinare trebuie sa constinuie indiferent de ser

Citeste si: Cât va dura valul trei al pandemiei de coronavirus în România? Alexandru Rafila: „Această evoluţie nefavorabilă a numărului de cazuri...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cât va dura valul trei al pandemiei de coronavirus în România? Alexandru Rafila: „Această evoluţie nefavorabilă a numărului de cazuri...”

Până la urmă Roma nu e totuși Budapesta (NYT)

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ludovic Orban, reacție dură după protestele împotriva restricțiilor impuse de autorități: „Ce ar trebui? Să moară mai mulţi?”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies