Alexandru Cumpănaşu, acuzat de o elevă că i-a făcut propuneri indecente. Ce mesaje i-a trimis politicianul tinerei

,
Alexandru Cumpănaşu
Alexandru Cumpănaşu, propuneri indecente unei eleve[Sursa foto: Facebook]

Alexandru Cumpănaşu a fost acuzat de o tânără din Bucureşti că i-a făcut propuneri indecente prin intermediul unor mesaje pe WhatsApp.


In articol:

Fostul canditat la prezidenţiale, Alexandru Cumpănaşu, este acuzat de o elevă că i-ar fi făcut propuneri indecente prin intermediul unor mesaje pe WhatsApp. Tânăra a declarat că, în anul 2018, prin intermediul unui proiect a fost abordată de fostul politician.

Ce propuneri i-a făcut Alexandru Cumpănaşu tinerei

Tânăra susţine că, în urma unei conversaţii fostul politician i-ar fi făcut nişte propuneri revoltătoare. Pe parcursul conversaţiei Alexandru Cumpănaşu i-a spus tinerei să întrețină relații intime cu soția sa, în timp ce el ar privi scenele. 

Ce mesaje i-a trimis fostul canditat la prezidenţiale minorei

Tânăra din Bucureşti a făcut publice capturile cu dialogul pe care l-a purtat cu Alexandru Cumpănaşu. Aceasta a povestit cu lux de amănunte toată discuţia pe care a avut-o cu fostul politician.

"Contextul e în felul următor. Eram în clasa a XI-a, aveam 17 ani. Și dl. Cumpănașu a venit la noi la liceu, adus de unul dintre profesori,  ca să ne vorbească la un eveniment despre patriotism și leadership. În sală erau elevi din mai multe licee din București și am vorbit destul de mult, i-am pus multe întrebări.

Era venit acolo în calitate de director al CNMR (Coaliția Națională pentru Modernizarea României). Eu în clasa a XI-a voiam să mă implic în orice vedeam în fața ochilor și i-am zis că da, vreau să mă implic în  ce proiect are el acolo.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a făcut noi dezvăluiri: "Alexandra se află în..."

Și am făcut schimb de numere de telefon și eu, și ceilalți elevi care eram acolo cu el și a  rămas

că ne facem un grup de WhatsApp cu proiectul ăsta, se numea ''Leader for Romania''. Şi da, i-am dat numărul de telefon. Era o zi de vineri. În seara aia mi-a dat mesajele care se văd pe screenshot-uri. Pe tot parcursul discuției eram foarte confuză. Chiar nu înțelegeam, de ce omul ăsa care venea ca cineva important, cineva care face niște chestii pentru România, că așa s-a prezentat, de  ce acum se comportă foarte dubios.

Citeste si: Gheorghe Dincă i-a trimis o scrisoare familiei Măceșanu! Reacția lui Cumpănașu!

Și cred că se vede prin mesaje că încercam să-l trag un pic de limbă, să-mi zică exact ce vrea de la mine, că m-a întrebat ceva de genul: ''Tu placi la mine?'' Adică, ''Îţi place de mine?'', ceva de genul ăsta. Şi i-am răspuns: Da, apreciez foarte mult iniţiativa, aş vrea să mă implic!''.

Tot împingea discuţia în direcţia asta, să-i spun dacă îmi place de el. 

Citeste si: Alexandra Macesanu are certificatul de deces la DIICOT. De ce refuza familia Macesanu sa ridice documentul

Am realizat că acest om de peste 30 de ani se dă la o minoră. Am realizat chestia asta la finalul conversației și de atunci nu am mai vorbit cu el. Aia a fost! Am vorbit în seara aia și atât. Sunt sigură că era conștient că sunt minoră, în primul rând pentru că a venit la mine la liceu și pentru că nu știu câți copii de clasa a XI-a sunt majori, dar mai sunt sigură și pentru că m-a întrebat și i-am zis că am 17 ani”,  a povestit tânăra.

dialog
Conversaţie cu Alexandru Cumpănaşu[Sursa foto: Facebook]

dialog
Conversaţie cu Alexandru Cumpănaşu[Sursa foto: Facebook]

dialog
Conversaţie cu Alexandru Cumpănaşu[Sursa foto: Facebook]

dialog
Conversaţie cu Alexandru Cumpănaşu[Sursa foto: Facebook]

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cand incepe anul chinezesc 2021: Anul Bivolului alb de metal aduce putere în ascultare, pace și unitate

Gabriela Firea pune degetul pe rană: Ministerul Sănătății putea organiza concursuri pentru a extinde secțiile ATI

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

PSD cere redeschiderea școlilor! Rafila: Amânarea nu e sănătoasă

Indicele ROBOR la 3 luni în scădere drastică. A coborât la 1,85% pe an

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies