Alexandra Macesanu are certificatul de deces la DIICOT. De ce refuza familia Macesanu sa ridice documentul

,

Unchiul Alexandrei Măceşanu, adolescenta dispărută la Caracal după ce a fost răpită de Gheorghe Dincă, susţine că DIICOT a cerut familiei să să ridice certificatul de deces pe numele fetei

Unchiul Alexandrei Măceşanu, adolescenta dispărută la Caracal după ce a fost răpită de Gheorghe Dincă, susţine că DIICOT a cerut familiei să să ridice certificatul de deces pe numele fetei, precizând că nu familia nu va ridica un astfel de document, reclamând că aceasta nu a fost căutată, iar pista traficului de persoane nu a fost investigată.

DIICOT a cerut familiei mele să vina să ridice certificatul de deces pe numele Alexandrei, îngerului nostru şi al multor români.

Şi asta în timp ce familia Dincă, complice la răpirea Alexandrei, este liberă.(...) Decizia amiliei mele, după ce ne-am consultat la rece nu la cald, este una foarte clară: nu vorm ridica acest certificat, nu recunoaştem decesul Alexandrei în acel butoi”, spune unchiul adolescentei, Alexandru Cumpănaşu, referindu-se la butoiul în care se presupune că a fost ars trupul Alexandrei.

Citeste si: Bunicul Luizei, în stare de şoc: Nepoata mea e în viaţă! E Luiza 200%

Citeste si: Alexandru Cumpănașu a văzut-o pe Alexandra: „Era pe un pod” Continuarea e incredibilă

Cumpănaşu susţine că probele prezentate până acum sunt ”indirecte, puţine şi cu marii dubii (raportul INML)”.

Ceea ce ne deranjeza cel mai mult este lipsa oricăror precizări cu privire la cine l-a emis! Şi când. Luni, 23 Decembrie (bine că nu ne-au chemat în ziua de Crăciun...) vom da o declaraţie clară prin care refuzăm să ridicăm un astfel de document fără corpul Alexandrei, cu o analiză INML pe care am dovedit-o deja împotriva propriilor norme, standarde, termene.

Mai mult decât atât fără ca Alexandra să fie căutată de DIICOT şi să fie investigată temeinic pista traficului de persoane, deşi există foarte multe probe în acest sens!„, conchide unchiul Alexandrei Măceşanu.

Citeste si: Mama Luizei Melencu dupa intalnirea de la Cotroceni: "Am fost primiti cum nu ne asteptam. M-a afectat discutia"

Citeste si: Soc: Gheorghe Dinca avea anunturi de racolare a fetelor. Ce text avea criminalul

 

Citește-ne pe
Citește și:

Alexandru Arșinel, declaratii sfasietoare la doi ani de la moartea Stelei Popescu

Alertă alimentară în România: Desert contaminat cu oxid de etilenă, retras de pe piaţă

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Gulperi, socata de aparitia sotului ei, pe care il credea mort! Afla ce schimbari radicale se vor produce in familia Taskin si ce se va intampla cu boierul Yakup, in aceasta...

S-A DECIS! Zilele de 27 decembrie şi 3 ianuarie sunt zile LIBERE de la Stat!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies