Bunicul Luizei, în stare de şoc: Nepoata mea e în viaţă! E Luiza 200%

,

Bunicul Luizei Melencu a comentat şi el imaginile prezentate de Alexandru Cumpănaşu vineri seară.


In articol:

Unchiul Alexandrei Măceşanu, cealaltă presupusă victimă a lui Gheorghe Dincă, spune că are dovada că Luiza este vie în Italia.

Bunicul Luizei, în stare de şoc

Bunicul Luizei Melencu a comentat şi el imaginile prezentate de Alexandru Cumpănaşu vineri seară, prin care s-ar demonstra că Luiza este în viaţă, undeva în Italia.

“După pozele care ni s-au arătat, eu pot să spun că este Luiza. Pe una dintre pozele pe care le-am văzut se vede foarte clar. E Luiza două sute la sută, nu sută la sută”, a declarat bunicul fetei.

Bărbatul recunoaşte că în înregistrare nu se poate distinge bine vocea Luizei, însă din fotografii este clar pentru el că tânăra respectivă este nepoata lui.

Citeste si: Gheorghe Dinca plange acum in puscarie. Adevarul dezvaluit de avocatul criminalului

“Ne-a arătat niște poze și o înregistrare video, mă rog… după înregistrarea video, vocal așa… n-am putut distinge bine vocea Luizei, dar ne-a arătat două poze, între care una, garantat adică sută la sută e Luiza […]

Dumnealui zice că a avut niște detectivi particulari, adică plătiți de dumnealui și au umblat din local în local […] Eu pot să fac afirmația că e Luiza în persoană, doar cu mici… e vopsită strident brunet, dar în rest seamănă cu Luiza perfect de bine”, a declarat bunicul Luizei.

Acesta a mai precizat că de la începutul anchetei presupuselor crime din Caracal a susţinut că Alexandra şi Luiza nu sunt moarte, ci au căzut pradă unei reţele de trafic de persoane:

“Fetița este în viață, am făcut afirmația de la început, a fost traficată.”

Citeste si: O alta fetita abuzata de Gheorghe Dinca! Marturia socanta: "M-a obligat sa ma uit la filme porno, mi-a bagat mana in pantalon, m-a pus pe pat"

sursa: capital.ro

 

Citește-ne pe
Citește și:

Gheorghe Dinca plange acum in puscarie. Adevarul dezvaluit de avocatul criminalului

Inundațiile au făcut prăpăd în Germania: Numărul celor decedaţi a ajuns la 180, căutările continuă

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

Socant! Ce spune despre Gheorghe Dinca persoana care a fost in umbra lui de la inceputul anchetei

Soc: Gheorghe Dinca avea anunturi de racolare a fetelor. Ce text avea criminalul

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies