Bunicul Luizei, în stare de şoc: Nepoata mea e în viaţă! E Luiza 200%

,

Bunicul Luizei Melencu a comentat şi el imaginile prezentate de Alexandru Cumpănaşu vineri seară.


In articol:

Unchiul Alexandrei Măceşanu, cealaltă presupusă victimă a lui Gheorghe Dincă, spune că are dovada că Luiza este vie în Italia.

Bunicul Luizei, în stare de şoc

Bunicul Luizei Melencu a comentat şi el imaginile prezentate de Alexandru Cumpănaşu vineri seară, prin care s-ar demonstra că Luiza este în viaţă, undeva în Italia.

“După pozele care ni s-au arătat, eu pot să spun că este Luiza. Pe una dintre pozele pe care le-am văzut se vede foarte clar. E Luiza două sute la sută, nu sută la sută”, a declarat bunicul fetei.

Bărbatul recunoaşte că în înregistrare nu se poate distinge bine vocea Luizei, însă din fotografii este clar pentru el că tânăra respectivă este nepoata lui.

Citeste si: Gheorghe Dinca plange acum in puscarie. Adevarul dezvaluit de avocatul criminalului

“Ne-a arătat niște poze și o înregistrare video, mă rog… după înregistrarea video, vocal așa… n-am putut distinge bine vocea Luizei, dar ne-a arătat două poze, între care una, garantat adică sută la sută e Luiza […]

Dumnealui zice că a avut niște detectivi particulari, adică plătiți de dumnealui și au umblat din local în local […] Eu pot să fac afirmația că e Luiza în persoană, doar cu mici… e vopsită strident brunet, dar în rest seamănă cu Luiza perfect de bine”, a declarat bunicul Luizei.

Acesta a mai precizat că de la începutul anchetei presupuselor crime din Caracal a susţinut că Alexandra şi Luiza nu sunt moarte, ci au căzut pradă unei reţele de trafic de persoane:

“Fetița este în viață, am făcut afirmația de la început, a fost traficată.”

Citeste si: O alta fetita abuzata de Gheorghe Dinca! Marturia socanta: "M-a obligat sa ma uit la filme porno, mi-a bagat mana in pantalon, m-a pus pe pat"

sursa: capital.ro

 

Citește și:

Gheorghe Dinca plange acum in puscarie. Adevarul dezvaluit de avocatul criminalului

Socant! Ce spune despre Gheorghe Dinca persoana care a fost in umbra lui de la inceputul anchetei

Soc: Gheorghe Dinca avea anunturi de racolare a fetelor. Ce text avea criminalul

De ce este Cruce Roșie astăzi în calendarul ortodox și ce sărbătorim, de fapt, de Acoperământul Maicii Domnului

Ce este bine să dai de pomană astăzi, de Acoperământul Maicii Domnului


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies