Alexandru Baltăţanu, concurent azi, la "Vrei sa fii milionar?": “Nu de putine ori am ajuns chiar la ultima intrebare, (…) este altceva cand stai in scaun, aici!”

Alexandru Baltăţanu, unul dintre concurentii prezenti astazi, la “Vrei sa fii milionar?”, ne ofera o serie de emotii, de indata ce paseste in platoul renumitului concurs.

Alintat Alex sau Sandel de catre prieteni, dupa cum marturiseste tanarul, acesta este determinat sa isi depaseasca limitele si sa plece acasa cu o cat mai mare suma de bani.

Alexandru Baltăţanu citeste, atunci cand calatoreste cu metroul, este pasionat de seriale sci-fi, fantasy, in special de seriile renumitelor productii “Urzeala tronurilor” (Game of thrones – n.r.), Stargate SG-1 si Atlantis si spera sa plece acasa cu cel putin 15.000 lei, suma ce i s-ar cuveni in cazul in care ajunge la pragul doi al concursului. 

Alex da dovada de rapiditate si siguranta in oferirea raspunsurilor din concurs, iar Teo nu are cum sa nu observe si sa admire acest lucru la concurent.  

“Mi-a placut Alex cum ai spus: <raspuns final corect> (…) Ti-ai facut un calcul?”, i se adreseaza Teo Trandafir, concurentului.  

“Planuri sunt tot timpul! Imi doresc sa ajung, macar, la cel de-al doilea prag (suma de 15.000 lei – n.r.). Am urmarit aceasta emisiune, din fata televizorului, inca din timpul liceului, de cand a inceput pentru prima data aceasta emisiune-concurs. Nu de putine ori am ajuns chiar la ultima intrebare (la suma de 1.000.000 lei – n.r.) dar aici, in studio, este altceva. Nu esti ca acasa, relaxat, unde nu-i panica si poti sa iti dai cu parerea! Este altceva cand stai in scaun, aici!”, marturiseste Alexandru Baltăţanu.   

Daca va reusi Alexandru Baltăţanu sa-si duca <planul> la bun sfarsit, aflam in aceasta seara, de la 22:30, intr-o noua editie “Vrei sa fii milionar?”, emisiune a carei gazda este inegalabila Teo Trandafir. Emisiunea poate fi urmarita saptamanal, in fiecare luni si marti, de la ora 22:30, la Kanal D.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate