Alexandru Arșinel, decizie radicală. Actorul s-a izolat în casă: "Nu mă simt bine. Situația este destul de gravă"

,

Alexandru Arșinel a vorbit despre starea lui de sănătate . Actorul a decis să se izoleze în casă.


In articol:

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a mărturisit recent că nu se simte prea bine. Motiv pentru care a decis să se izoleze în casă.

Citeste si: Alexandru Arșinel, anunțul care a întristat toată România: „Îmi aștept rândul și eu”

Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel 

Actorul Alexandru Arșinel trece prin cea mai grea perioadă din viața sa. Îndrăgitul actor a mărturisit că se simte destul de slăbit, iar starea lui psihică este una destul de precară având în vedere situația prin care trece România în aceste clipe.

Astfel, marele actor a decis să nu mai iasă din casă, cel puțin până când situația pandemică, dar și starea sa generală de sănătate nu se vor îmbunătăți. 

Totodată, Alexandru Arșinel a dezvăluit pentru Fanatik, că nu va urca pe scenă în prima ediție a Galelor Savoy, organizată de Teatrul de Revistă Constantin Tănase, din cauza problemelor de sănătate, dar și din dorința de a nu distrage atenția de la adevăratul scop al evenimentului.

Citeste si: Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Actorul a recunoscut că nu se simte bine: "Am început să surzesc, probabil..."

“Sunt în sărbătoare astăzi, pentru că este Ziua Internațională a Artiștilor și în pauza asta de pandemie – sper că ne

iartă astăzi- le urez tuturor colegilor mei ‘La mulți ani!’ și să aibă parte de un viitor mai fericit, împreună cu colegii de la Fanatik. Eu nu mai ies din casă. E o perioadă în care mi-am fixat să nu ies din casă. Această intervenție destul de brutală a pandemiei, în viața noastră, în ultimul timp, și tot ceea ce ne spune presa, televiziunea e destul de grav ca să ne dea o bună dispoziție la o discuție optimistă.

Nu joc nici la Galele Savoy, nu pentru că nu vrea X sau Y, dar așa este corect. Joacă niște colegi de-ai mei care nu au jucat de ani de zile, de zeci de ani de zile pe scena teatrului. Adică, nu sunt chiar atât de lacom ca să joc în toate spectacolele. Colegii mei care au făcut distribuția și răspund de acest spectacol s-au orientat corect.

Eu nu mă simt bine și vreau ca acest spectacol să-și trimită meritele spre cei care nu au fost de multă vreme pe scena Teatrului Tănase și aș vrea să nu mă bag între ei. Toate meritele să le aibă ei și cei care organizează acest spectacol.”,  ne-a dezvăluit Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel  a mai precizat că dacă sănătatea îi permite, se va deplasa să-și susțină colegii din sală, la Galele Savoy, care vor avea loc, sâmbătă, 30 octombrie.

“O să îmi facă mare plăcere să am forța și puterea să pot să mă deplasez să fiu în sală, să îi admir și să îi aplaud. Dacă starea de sănătate o să îmi permită, voi participa cu bucurie și le doresc din suflet succes, să ne aducă aminte de parfumul Teatrului Tănase.”,  a declarat Alexandru Arșinel.

Arșinel își îndeamnă familia să se vaccineze împotriva Covid-19

În ultimele săptămâni, Alexandru Arșinel a fost mai mult pe mâna medicilor. Nu se simte bine și, pe lângă problemele cardiace pe care le are, de când a ajuns la spital diagnosticat cu Covid-19, starea sa de sănătate s-a tot degradat.

Citeste si: Alexandru Arșinel, declarații tulburătoare după moartea lui Ion Caramitru: „Îmi aștept rândul și eu”

Actorul a ținut să transmită un mesaj și pentru cei care nu s-au vaccinat până acum și recunoaște că din categoria acestora fac parte chiar și câțiva membri ai familiei sale.

“Ține de voința fiecăruia… Speriați o să meargă un procent să se vaccineze, dar ei trebuie să înțeleagă și să aleagă calea cea bună. Te rog să mă crezi că sunt în situația în care am o familie foarte mare, dar nu știu ce să le spun. Pot să le spun că din prima zi eu m-am vaccinat cu tot ce a trebuit, am urmat exact drumul trasat de medici, dar nu știu cât de bun și sănătos este acest drum. Sper să fie cel bun și sper ca și cei din familia mea care au urmat alt drum să îl urmeze pe al meu, dacă e cel norocos. Cel norocos, nu cel bun!”,  spune Alexandru Arșinel, cu vocea vizibil slăbită.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Akin Akinozu, protagonistul serialului Hercai, despre modul în care și-a început cariera în actorie! "Destinul este scenariul vieții noastre"

Jandarmeria face ordine online: Bărbat din Arad, amendat pentru că injurii pe Facebook

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Celebrul Burak Ozcivit riscă o pedeaspă cu închisoarea, după ce a fost acuzat de injurii de catre colegi de platou din noul lui proiect! Ce se va întâmpla cu îndrăgitul actor!

Cum arată partenerii de viață ai actorilor din serialul Prizoniera destinului! Iată de cine sunt îndrăgostiți dincolo de platourile de filmare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies