Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Actorul a recunoscut că nu se simte bine: "Am început să surzesc, probabil..."

Author: Marina Ionescu
Alexandru Arșinel
Sursa: Facebook

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel se înrăutățește pe zi ce trece. Actorul a recunoscut că nu se simte bine.

Actorul Alexandru Arșinel a făcut noi dezvăluiri despre starea lui de sănătate, la câteva săptămâni după ce s-a tratat în spital de COVID-19.

Artistul a făcut noi dezvăluiri despre condiția fizică din ce în ce mai precară.

Citeste si: Alexandru Arșinel, anunțul care a întristat toată România: „Îmi aștept rândul și eu”

Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel

Recent, în cadrul unei emisiuni, A lexandru Arșinel a dezvăluit că nu se simte deloc bine. Actorul spune că are probleme de auz și că obosește repede, iar soția lui este foarte afectată.

Nu am energie, obososesc repede. Am fost și la plămâni, cred că de la plămâni ni se trag și astea. Dar eu zic că sunt OK. Am început să surzesc, așa sunt bătrânii. Probabil sunt înfundat. Soția mă așteaptă la masă în fiecare zi. Ea s-a bucurat foarte mult că am fost la munte. Am cumprat niște utilaje care să mă ajute la transport, dar nu am reușit să le folosesc încă.

Ea nu face bine, nu face bine, nu face bine nici pentru ea, dar nici pentru noi. Are atâta tristețe în ochi că te cutremură ”, a spus Alexandru Arșinel.

Citeste si: Alexandru Arșinel, declarații tulburătoare după moartea lui Ion Caramitru: „Îmi aștept rândul și eu”

Celebrul Alexandru Arșinel a mai făcut declarații despre starea sa de sănătate imediat după moartea lui Ion Caramitru.

„Greu de suportat și nu mai e mult și urmează și altele, alte personaje, pentru ca a venit vremea scadențelor. Mai sunt artiști și personalități care își așteaptă rândul. Îmi aștept rândul și eu. Nu sunt prea grozav cu sănătatea, dar mergem înainte. Poate vom mai depăși niște momente. În spital veți auzi ca am fost mereu pentru ca fac analize la 3 luni, dar asta nu înseamnă ca m-am internat mereu.”, a declarat actorul.

Alexandru Arșinel este nevoit să renunțe la scenă

Maestrul Alexandru Arșinel se gândește să renunțe la scenă, pentru că are mai multe problemelor de sănătate.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Actorul își dorește să aibă parte de liniște, ba chiar vrea să plece pentru a se relaxa la căsuța pe care o deține la Sinaia, alături de soția lui.

„Tocmai ce m-am întors de la teatru. De fiecare dată când ies, am nevoie de odihnă, stăteam întins. Lumea vine la teatru de când acesta s-a redeschis.

Eu însă nu am mai urcat pe scenă, nu am mai jucat în nicio piesă și voi renunța așa, ușor, ușor. Am o vârstă destul de înaintată, nu sunt bine deloc.

Nu mă simt prea bine, am stat trei săptămâni în spital. În plus, acum pensia nu se mai poate cumula cu alte venituri.”, a spus Alexandru Arșinel pentru Impact.ro.

Citeste si: Ce se întâmplă cu Alexandru Arșinel după ce a suferit de Covid: „Merg săptămânal la spital”

Actorul spune că nici acum nu și-a revenit, după ce în luna aprilie a fost infectat cu COVID deoarece are și alte probleme de sănătate.

În 2017, Alexandru Arșinel a fost nevoit să se opereze la inimă, și i s-a introdus un stent în urma unui infarct, dar și la coloană. Mai mult, el a fost supus și la un transplant de rinichi, în 2013.  

A murit Mariana Nicolesco, una dintre cele mai mari soprane ale României! „Primadonna Assoluta” s-a stins la vârsta de 73 de ani

„Și acum sunt destul de nemulțumit de starea mea de sănătate. Totul mi se trage de la Covid, în combinație cu celelalte probleme pe care le aveam. Transplantul și Covidul se resping totalmente, la fel ca și tratamentele.”, a adăugat marele actor Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel: „Avem pe rol o piesă de teatru”

În prezent, Alexandru Arșinel colaborează cu teatrul pe a cărui scenă a apărut mai bune de șase decenii.

Dorul trebuie să-l scot acum pentru că mi-a fost interzis de Primarul general al Capitalei care nu mi-a mai prelungit contractul de colaborare cu teatrul pe care-l slujesc de aproape 60 de ani. Asta nu înseamna că directorul de teatru, Vasile Muraru, excelentul actor și manager, nu s-a gandit la mine. M-a sunat chiar astăzi și mi-a spus că o să continuam colaborarea într-un fel sau altul. Avem pe rol o piesă de teatru. Eu spun treaba asta ca stare de moment, dar în general, a fost o perioadă foarte dificilă. Nu știu artiștii cum au putut să depășească aceast moment, având în vedere lipirea lor cu toată ființa de această meserie și faptul că pandemia ne-a oprit să mai apărem în fața publicului ”, a declarat Alexandru Arșinel, într-o emisiune TV.

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies