Alexandru Arșinel, anunțul care a întristat toată România: „Îmi aștept rândul și eu”

,
Alexandru Arșinel
Alexandru Arșinel, declarații despre starea lui de sănătate[Sursa foto: Instagram]

Alexandru Arșinel a avut o frumoasă prietenie care a durat 50 de ani cu Ion Caramitru. Vestea morții marelui maiestru l-a întristat profund pe camaradul său de nădejde.


In articol:

Alexandru Arșinel a făcut anunțul care a întristat toată România. Vestea morții bunului său prieten, Ion Caramitru, l-a afectat profund pe Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel, anunțul care a întristat toată România

După moartea lui Ion Caramitru, Alexandru Arșinel s-a declarat profund îndurerat, spunând, de asemenea, că își așteaptă și el rândul. 

Ion Caramitru
Ion Caramitru s-a stins din viață după o luptă cu o infecție sânge[Sursa foto: Instagram tnb.ro]

„Mă leagă multe amintiri de Ion Caramitru, încă din facultate, daca spun din facultate, spun de acum 50 de ani. M-am înțeles bine cu el, chiar dacă, uneori, întâlnirile noastre erau mai aspre, dar de fiecare dată ne uneam forțele pentru binele artiștilor.

Citeste si: Gestul făcut de fiica lui Ivan Patzaichin în memoria tatălui său. Ivona, mândria campionului român, este sfâșiată de durere

Așa au apărut o serie de drepturi pe care le-au obținut artiștii într-o perioada foarte grea, lefurile, indemnizațiile, tot ce era legat de artă, știință, erau foarte mici, si uite așa au existat multe întâlniri din care artiștii si nu numai doctori etc au obținut unele drepturi. Și

asta în mod special datorită lui Ion Caramitru, regret dispariția lui.

Citeste si: Cauza mortii lui Ion Caramitru! Maestrul a murit in spital la 79 de ani

Greu de suportat și nu mai e mult și urmează și altele, alte personaje, pentru ca a venit vremea scadențelor. Mai sunt artiști și personalități care își așteaptă rândul. Îmi aștept rândul și eu.

Nu sunt prea grozav cu sănătatea, dar mergem înainte. Poate vom mai depăși niște momente. În spital veți auzi ca am fost mereu pentru ca fac analize la 3 luni, dar asta nu înseamnă ca m-am internat mereu”, a povestit Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel și Ion Caramitru se cunoșteau de cinci decenii

Alexandru Arșinel și Ion Caramitru s-au cunoscut când erau studenți la facultate și au format o relație frumoasă de prietenie.

În plus, marele actor a vorbit și despre problemele de sănătate cu care se confruntă, spunând că nu a primit încă un diagnostic cert de la medici.

Citeste si: Ion Caramitru s-a stins din viață și a lăsat în urmă o mare avere. Actorul avea venituri uriașe

„Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap.

Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție. Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact”, a explicat Alexandru Arșinel.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Anunțul momentului! Primul spectacol-test din București va avea loc pe 15 MAI la Teatrul Național. Spectatorii nu vor fi nevoiți să poarte masca de protecție

Genetica românilor - Suntem mai apropiați de slavi decât de italieni

Anamaria Prodan e în stare de șoc ! Soția lui Laurențiu Reghecampf apare într-un dosar DNA. Ce se spune despre ea

Horațiu Mălăele, confirmat cu Covid-19! Care este starea de sănătate a actorului de 68 de ani

Alexandru Arșinel împlinește astăzi frumoasa vârstă de 82 de ani! Marele actor a trecut peste o cumpănă mare. Care este starea lui de sănătate

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies