Alexandru Arșinel a ajuns din nou pe mâinile medicilor! Actorul are probleme grave: "Probabil că Stela mă caută deja!"

,
Alexandru Arșinel

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel se înrăutățește pe zi ce trece. Actorul a recunoscut că nu se simte bine.

[Sursa foto: Facebook Alexandru Arșinel]

Alexandru Arșinel a ajuns din nou pe mâinile medicilor. Actorul a fost internat în spital la doar câteva luni după ce a fost externat. Cu ce probleme de sănătate se confruntă?


In articol:

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a mărturisit recent că nu se simte prea bine. Motiv pentru care a decis să se interneze din nou la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă marele actor? 

Alexandru Arșinel

Care este starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel?

[Sursa foto: Facebook Alexandru Arșinel]

Citeste si: Alexandru Arșinel, decizie radicală. Actorul s-a izolat în casă: "Nu mă simt bine. Situația este destul de gravă"

Alexandru Arșinel a ajuns din nou pe mâinile medicilor!

Alexandru Arșinel a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor. Marele actor trece printr-o perioadă grea din viața sa, are grave probleme cu inima.

Actorul se pregătea să comemoreze pe 23 noiembrie patru ani de la dispariția regretatei Stela Popescu, lucru care acum este imposibil, având în vedere că a ajuns pe mâinile medicilor.

”Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege.

Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”, declară Alexandru Arșinel pentru Impact.ro

Citeste si: Alexandru Arșinel, declarații tulburătoare după moartea lui Ion Caramitru: „Îmi aștept rândul și eu”

Acum, la doar câtea luni de când a fost externat din spital, actorul se pregătește de două operații pe inimă. Una este pe cord deschis la o clinică privată.

”Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am alez Monza, fiind un spital renumit pentru asta.

Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul.

Voi rămâne internat câteva săptămâni, nu știu exact să vă spun acum perioada cu exactitate. Ce știu e că medicii au nevoie să se uite cu multă atenție la inima mea.

Voi afla din mers ce fel de surprize vor urma!”, mai spune Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel, infectat cu Covid-19

Anul acesta, la începutul lunii mai, actorul Alexandru Arșinel s-a infectat cu COVID, deși era vaccinat. Actorul cât și soția lui au fost depistați pozitiv pentru COVID-19, pe 20 aprilie, la două luni după ce s-au vaccinat. În luna ianuarie, actorul a făcut prima doză de vaccin de la Pfizer, iar în data de 10 februarie a primit rapelul.

„Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție. Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact. Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult.

Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum. Asta este viața, ce să îi facem. Mi-aș dori să nu se facă tam-tam pe subiectul acesta. Este o problemă strict ce mă privește pe mine și pe familia mea și cam atât”, declara, la acel moment, Alexandru Arșinel.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Dana Rogoz, în costum de baie: „Ţi se văd coastele”

Ce se întâmplă cu Alexandru Arșinel după ce a suferit de Covid: „Merg săptămânal la spital”

Rusia și China formează deja un tandem. La ONU au respins fără drept de apel o rezoluție a SUA împotriva Coreei de Nord

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Alexandru Arșinel, declarații tulburătoare după moartea lui Ion Caramitru: „Îmi aștept rândul și eu”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies