Alexandra Stan raspunde DUR acuzatiilor aduse de fostul impresar

Alexandra Stan raspunde acuzatiilor lui Marcel Prodan. Managerul a adoptat o pozitie defensiva in acest scandal si a acuzat-o pe artista ca este o femeie violenta si impulsiva.

Marcel Prodan a avut in sfarsit ceva de spus, la 4 luni dupa scandalul in care a fost acuzat ca a agresat-o pe cantareata Alexandra Stan. Acesta a postat pe un cont de socializare varianta lui vizavi de ceea ce s-a intamplat in acea noapte.

Marcel marturiseste ca intre el si Alexandra Stan a existat o relatie de iubire, iar el a vrut sa-i puna capat. In acel moment, Alexandra ar fi devenit violenta. Alexandra a avut nevoie de un psiholog dupa incidentul cu fostul impresar.

Propria experienta si dorinta de a incuraja alte femei sa ia atitudine au impins-o pe Alexandra sa se alature unei campanii impotriva violentei conjugale, sustinuta de Politia Capitalei.

Alexandra a avut aseara una dintre primele aparitii publice de cand a trecut prin scandalul cu Marcel Prodan. Imbracata etxrem de elegant, cu o bluza alba si panataloni negri, artista a fost extrem de increzatoare. Singurul moment de slabiciune l-a avut atunci cand a trebuit sa vorbeasca despre violenta.
##VIDEO81277##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate