Alexandra Stan ii SPUNE TOT lui Teo! Nu pierde azi, de la 16.45, la "Teo Show", un interviu fabulos cu una dintre cele mai tari artiste ale momentului

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:07

Invitat de exceptie azi, la "Teo Show". Alexandra Stan a acceptat, in premiera, sa vina intr-un platou de televiziune, dupa scandalul cu impresarul sau, in care a fost implicata.

Alexandra Stan va face spectacol, azi, in platoul emisiunii "Teo Show" de la Kanal D. Artista a acordat un interviu fabulos lui Teo in care a vorbit despre lucruri incredibile, despre momente dificile, despre reusite si rateuri, despre cum iti gasesti resursele necesare sa te ridici atunci cand esti doborat.

Mai mult decat atat, Alexandra va fi prezenta in platoul emisiunii, unde va interpreta, in premiera absoluta, ultima sa piesa, "Thanks for leaving", melodie lansata chiar azi si asteptata de milioanele de fani din intreaga lume.

( sursa wowbiz. ro)

Iata teaserul piesei:

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies