Alex Bobicioiu, in pat cu doua foste concurente de la "Puterea dragostei"! Iata cum au fost surprinsi! Nimeni nu se astepta la asa ceva!

Alex Bobicioiu a fost unul dintre cei mai echilibrati concurenti de la "Puterea dragostei".


In articol:

Desi a incercat sa isi caute iubirea in casa "Puterea dragostei", chiar si dupa esecul relatiei sale cu Bianca, Alex Bobicioiu nu a reusit sa isi indeplineasca acest vis inca.

Desi fanii sai au sperat la acea vreme, pana in ultima clipa ca a reintrat in casa iubirii pentru a resuscita relatia cu Bianca, Bobicioiu a fost radical si a precizat inca de cand a revenit in casa fetelor ca s-a intors pentru a mai cunoaste si alte fete, si nicidecum pentru cea care l-a dezamagit profund.

Desi a incercat sa se apropie si de Simona la un moment dat, Alex Bobicioiu nu a reusit sa isi gaseasca jumatatea in casa "Puterea dragostei". Dupa terminarea primului sezon al emisiunii, tanarul a revenit in tara si a mentinut legatura cu Iancu si Culita Sterp, care au devenit cei mai buni prieteni, alaturi de care a avut cateva proiecte.
Desi Alex Bobicioiu isi cauta inca jumatatea potrivita pentru a-si contrui propria familie, acesta este extrem de apropiat de parintii sai.

Citeste si: Andreea Mantea, MESAJ emotionant pentru mama sa! Iata ce urare de suflet i-a transmis vedeta mamei sale cu ocazia onomasticii!

Alex Bobicioiu, in pat cu doua foste concurente de la "Puterea dragostei"

Odata revenit acasa, Alex Bobicioiu a decis sa revina isi reia antranamentele in sala de fitness si sa aiba din nou un stil de viata sanatos.
De curand, tanarul a fost surprins in pat, alaturi de Raluca Munte si Ana-Maria Lintaru, doua foste concurente de la "Puterea dragostei", care au facut furori printre baieti la acea vreme. Dar se pare ca Alex Bobicioiu a fost si el fascinat de cele doua tinere. Iata cum au fost surprinsi:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate