Alertă meteo! Cod galben în Romania. ANM a emis avertizarea

Autor: L.S.
Actualizat: 23 nov 2020, 03:25

Alertă meteo! Este prăpăd pe șoselele din România. Meteorologii au emis, marţi, o nouă avertizare nowcasting Cod galben de ceață.

ANM a emis, marţi, o nouă avertizare nowcasting Cod galben de ceaţă şi burniţă, valabilă în următoarele ore pe raza mai multor localităţi din Moldova, Transilvania şi Muntenia.

Alertă meteo! Cod galben în Romania. ANM a emis avertizarea

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), până la ora 12:00, în zone din judeţele Bacău, Botoşani, Galaţi, Neamţ, Vrancea, Iaşi şi Vaslui se va semnala, local, ceaţă, fenomen care va reduce vizibilitatea sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

Trecător, va fi prezentă şi burniţa.

De asemenea, până la ora 11:00, în zona joasă a judeţului Buzău se va semnala ceaţă, fenomen care va reduce vizibilitatea sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri. Trecător, va fi prezentă şi burniţa.

Citeste si: S-a schimbat prognoza! Vine iarna mai devreme in Romania? Ce spun meteorologii

Citeste si: A nins în România! În ce zone s-a așternut zăpada după ce vremea s-a răcit extrem de tare. Imagini incredibile!

Citeste si: Meteo octombrie. Meteorologii anunță că vara revine: Temperaturi extreme în România

În plus, până la ora 10:00, în zone din judeţele Judeţul Brăila, Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov se va semnala, local, ceaţă, fenomen care va reduce vizibilitatea sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri.

Trecător, va fi prezentă şi burniţa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Tot până la ora 10:00, în mai multe localităţi din judeţele Sălaj, Cluj, Bistriţa-Năsăud, Harghita şi Caraş-Severin se va semnala, local, ceaţă, fenomen care va reduce vizibilitatea sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de

metri.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

sursa: capital

Citeste si: Prognoza meteo pentru 19-29 octombrie 2019. Cum va fi vremea în următoarea perioadă

Citeste si: Vreme anormal de calda pentru data din calendar! Iata prognoza meteo pentru zilele urmatoare! Unde va fi cel mai cald!

Citeste si: Prognoza meteo iarna 2019- 2020. Craciun si Revelion- cum va fi vremea

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!