Vreme anormal de calda pentru data din calendar! Iata prognoza meteo pentru zilele urmatoare! Unde va fi cel mai cald!

,

Vremea va fi predominant frumoasă, iar în orele amiezii se va menţine mai caldă decât în mod normal, chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice.

Ne bucurăm de vremea anormal de caldă pentru această perioadă şi în weekend, chiar dacă dimineţile sunt reci şi învăluite în ceaţă densă. Maximele diurne vor atinge şi 28 de grade Celsius în anumite zone din ţară.

Sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă, iar în orele amiezii se va menţine mai caldă decât în mod normal, chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, dar cu nebulozitate joasă stratiformă sau ceaţă, în primele ore ale intervalului, apoi cu o probabilitate mai mare în a doua parte a nopţii, în zonele joase de relief, local din est şi sud-est şi izolat din centru şi nord-vest. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 şi 28 de grade, iar cele minime între 5 şi 15 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.


La Bucureşti, sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă, iar în orele amiezii se va menţine cu mult mai caldă decât în mod normal. Cerul va fi mai mult senin, exceptând primele ore ale zilei şi a doua parte a nopţii, când va fi nebulozitate joasă stratiformă sau ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 9...10 grade.

ANM a emis prognoza meteo pentru duminică, 20 septembrie. Astfel, aflăm că vremea va fi deosebit de caldă în orele amiezii în jumătatea de vest a țării, în timp ce, în restul teritoriului valorile diurne se vor situa în continuare peste cele climatologic specifice datei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 28 de grade, iar cele minime între 5 și 16 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei.

La Bucureşti, duminică, 20 octombrie avem parte de o prognoză meteo favorabilă, deoarece vremea va fi în continuare predominant frumoasă, iar în orele amiezii cu mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, deși dimineața ar putea fi ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 10 grade.

Citeste si: Prognoza meteo iarna 2019 - 2020. Craciun si Revelion - cum va fi vremea

 

Citește și:

Horoscop 19 octombrie 2019. Zodia care astazi demareaza o afacere banoasa

VIDEO Ministrul Sănătății a dezvăluit medicamentul-minune care l-a ținut sănătos, deși s-a plimbat din focar în focar de la izbucnirea pandemiei

Prognoza meteo iarna 2019 - 2020. Craciun si Revelion - cum va fi vremea

Vremea în weekend 19-20 octombrie 2019. ANM are vesti bune: temperaturi de vara pentru aceasta perioada

Prognoza meteo ANM pentru marti, 27 octombrie. Vremea se va incalzi usor, insa nu dispar nici ploile in unele regiuni!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies