Afla ce "scule" si-au luat romanii care dau reprezentatii artistice, la metrou, la Roma si ce spun ei despre castigurile din ultima vreme!

Afla ce scule si-au luat romanii care dau reprezentatii artistice, la metrou, la Roma si ce spun ei despre castigurile din ultima vreme!

Desi s-a vehiculat ca sunt pe punctul de a divorta, Oana si Viorel Lis se afiseaza peste tot impreuna, ba mai mult, in ultima vreme, fostul edil al Bucurestiului, a coplesit-o pe blonda-i sotie cu tot felul de cadouri.

Cersetorii romani de pretutindeni au inteles ca, pentru un onorariu mai mare trebuie sa investeasca in "sculele lor", pentru ca o cantare acapela in metrou nu mai impresioneaza pe nimeni.

Asa ca si-au cumparat statii si canta cu negativ cele mai noi hituri ale Rihannei, dar si evergreen-uri. La Roma, printre clientii fideli ai metroului, la mare cautare sunt slagare ale lui Eros Ramazzoti si ale Laurei Pausini, pe care concetatenii nostri care locuiesc pe langa capitala Italiei, le canta intr-un stil aparte, adaptat preferintelor muzicale proprii, cu inflexiuni manelistice, de-ar muri Salam si Minune de invidie, daca ar vedea o mostra de spectacol intre doua statii.

Cantaretul insa nu lucreaza singur, ci cu un ajutor care strange banii intr-o cutie, ca doar nu se cade ca ditamai trubadurul sa cerseasca monezile euro dupa o prestatie live atat de istovitoare. Insa in ciuda coregrafiei, a statiei si a microfonului, criza si-a pus amprenta pe veniturile artistilor amatori, acestia tanguindu-se ca treaba nu mai merge ca-n vremurile bune.

"In zilele bune scoteam si 150-200 de euro pe zi, mai ales dupa ce mi-am luat statie, dar de vreo doi ani, cam subtire, subtire rau. Cand scot 70 de euro sunt multumit si ma duc acasa, dar pentru asta trebuie sa am noroc sa prind multi oameni mai in varsta, ca astia sunt generosi", a declarat pentru Wowbiz.ro, un roman care canta in metrou, la Roma.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate