Afaceristul Alihan, din serialul "Pretul fericirii", un vesnic indragostit! Iata ce crede despre iubire carismaticul Onur Tuna si care au fost frumoasele femei din viata sa!

Onur Tuna este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Onur Tuna s-a nascut in 1985, in Çanakkale, intr-o familie de intelctuali. Desi mama sa are origi turcesti, a emigrat impreuna cu parintii ei in Salonic, cu multi ani in urma si apoi a revenit in Turcia unde si-a continuat studiile in contabilitate si apoi s-a casatorit, stabilindu-se definitiv in Turcia. Tatal lui Onur Tuna este un profesor de matimatica de succes, care si-a indrumat fiul spre o cariera in economie. Astfel Onur a studiat Facultatea de Economie in cadrul Universitatii Eylul, din Izmir si in paralel a urmat si Facultatea de Muzica Clasica, in cadrul Conservatorului Ege.


O alta mare pasiune la care s-a intors mereu a fost si actorie, pe care a inceput sa o indrageasca inca de cand era la liceu si juca in piese de teatru alaturi de colegii sai. Ulterior a urmat si un curs de actorie pentru a se specializa in domeniu si la scurt timp a fost cooptat de marile case de productie din Turcia.
Onur Tuna a devenit celebru pentru rolurile sale din serialul de actiune "Filinta" si "Bi Küçük Eylül Meselesi".

Citeste si: Cine este frumoasa Yildiz Yilmaz din noul serial “Pretul fericirii”?

Onur Tuna compune și cântă la chitară de la vârsta de 13-14 ani. Celebrul actor are deja cateva albume imprimate si un studio propriu. Cand era mic, el compunea si pentru invățătoarea lui si pentru orice il inspira.

"Omul trebuie să se inspire din orice. Nu ar trebui să fie doar o femeie, doar dragostea. Din păcate, împreună cu învățăturile zilelor noastre, tristețile, traumele zilelor noastre sunt din relațiile dintre femeie și bărbat. Nu vedem alte griji în afară de acestea. Ar trebui să poți compune și pentru fructul căzut de pe ramură. Ce bine ar fi să se facă, dar și cântecele mele tot despre dragoste sunt.", a spus Onur Tuna.

Cat despre dragoste, Onur Tuna a sustinut mereu ca ii place sa se indragosteasca, insa pana acum a avut numai relatii de scurta durata.
"E frumos să trăiești dragostea. Iubesc foarte mult să mă îndrăgostesc, dar a trăi dragostea pe termen lung este o artă și eu nu sunt un artist atât de bun. Nu sunt acum un individ atât de matur care să trăiască dragostea pe termen lung… Nu mi-e frică deloc să trăiesc dragostea, o trăiesc mereu. Se termină, compun melodie. Din asta mă hrănesc!" (sursa: milliyet.com.tr, viatacuaromadecafea.com)

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate