Cine este frumoasa Yildiz Yilmaz din noul serial “Pretul fericirii”?

Eda Ece, tanara actrita cea care o interpreteaza personajul Yildiz Yilmaz, in noul serial de succes care va fi difuzat din aceasta seara, de la 20:00, la Kanal D, “Pretul fericirii”, s-a nascut pe data de 20 iunie 1990 in Istanbul, Turcia.

A avut-o ca idol, din copilarie pe celebra actrita Audrey Hepburn, admiratia fata de aceasta insuflandu-i dragostea pentru o cariera in actorie. 

Eda Ece este absolventa de Psihologie, a urmat cursurile “Istanbul Bilgi University”, si este pasionata de limbi straine, vorbind fluent engleza si germana.  A debutat in teleziune la 21 de ani, in serialul “Pis Yedili,” iar de de la acea experienta cariera sa a continuat sa se dezvolte, actrita fiind cooptata in numeroase proiecte precum: “Beni Böyle Sev”, ‘Iliski Durumu Karisik", "Deli Dumrul". In 2016, i-a revenit rolul principal in filmul "Görümce".

Rolul pe care il interpreteaza Eda Ece (Yildiz Yilmaz) in serialul „Pretul fericirii” este cel al unei fete dornice de ascensiune sociala, care considera ca cea mai buna cale de a face acest lucru este prin casatoria cu un barbat instarit. Actiunea serialului este intesata de intrigi si conflicte, dar si de numeroase provocari carora personajul interpretat de tanara actrita trebuie sa le faca fata. 

Nu ratati, incepand din aceasta seara, un serial de exceptie, "Pretul fericirii", ce va fi difuzat incepand cu ora 20.00, la Kanal D. Productia va putea fi urmarita saptamanal, de luni pana miercuri, ora 20:00.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate