Afacere de milioane cu lapte de măgăriță! Iată povestea inedită a unui hunedorean care a pus pe picioare o fermă de măgărițe care se bucură de mare succes!

Author: Ana Filip
Actualizat: 08 nov 2022, 16:43
Foto(6)

Echipa Asta-i România a ajuns în Hunedoara, pentru a descoperi povestea inedită a lui Gheorghe Codrea, care a pus pe picioare o afacere profitabilă cu lapte de măgăriță!

Echipa “Asta-i România” a aflat povestea impresionantă a lui Gheorghe Codrea, un hunedorean care a pus pe picioare o afacere extrem de profitabilă. Bărbatul crește măgărițe și comercializează laptele, care este considerat un adevărat medicament. Afaceristul a decis să pună bazele acestei afaceri cu lapte de măgărițe, după ce s-a documentat foarte mult despre creșterea și îngrijirea animalelor în prealabil. La început bărbatul a pornit la drum cu câteva exemplare de măgărițe iar acum a ajuns să aibă foarte multe.

Laptele de măgărița este recunoscut în lumea întreagă pentru calitățile lui terapeutice și capătă tot mai mulți adepţi şi în țară noastră.

Afacere de milioane cu lapte de măgăriță! Iată povestea inedită a unui hunedorean care a pus pe picioare o fermă de măgărițe

Ieri credeam că măgarul este un alt animal prin ograda omului, însă treptat ne-am dat seama că poate reprezenta o afacere de milioane.

Recunoscut în lumea întreagă pentru calitățile sale terapeutice miraculoase, laptele de măgăriță capătă tot mai mulți adepți și în România.

Printre aceștia se numără și Gheorghe Codrea, un hunedorean care a pus pe picioare o fermă de măgărițe, al căror lapte îl vinde că pe un elixir tămăduitor. Lichidul minune este considerat un adevărat medicament și ajunge și la 140 de lei litrul, iar brânza se vinde cu circa o mie de euro kilogramul.

“Acest lapte este bun atât la oamenii bolnavi, care au probleme pulmonare, anemii, depresii, cei cu tensiune, cei cu diabet! Ajută foarte mult persoanele cu cancer! Din experiență mea de până acum mai puțin eficientă când ajunge cancerul în pancreas! Copiii de când se nasc pentru imunitate și pentru dezvoltarea lor!

Ajută pe oamenii care au alergi, care au probleme cu tranzitul intestinal, aia se rezolva destul de repede! Nu există contraindicații la laptele de măgăriță! Doar financiare! Este enorm de bun atât pentru cei bolnavi cât și pentru cei sănătoși!”, a

spus hunedoreanul Gheorghe Codrea.

Fie criza cât de rea, tot mai bine în casa mea! Este principiul moștenit din tată în fiu, în familiile de asistați social din România! Iată cine sunt “leneșii de lux” dintr-o comuna din Dolj!

Citeste si: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Înapoi la țară, la origini … la casa bunicilor

Citeste si: Românii, sclavii ratelor la bănci: ”Plăteam 1.500 de lei și acum 2.600”

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies