Adriana Vlad: "Malina mi-a povestit cum sambata, Sebi a bruscat-o si a strans-o de gat"VIDEO

Cea mai buna prietena a Malinei povesteste cu aceasta ii platea iubitului studiile, vacantele si cum ieseau pe banii ei.

Adriana povesteste cu ochii in lacrimi ca declaratiiile lui Calin Geambasu cum ca iubitul malinei, Sebi o trata cu raceala si o manipula sufleteste, sunt adevarate. Ea a tinut sa spuna ca este adevarat si faptul ca sambata, acesta a lovit-o si l-a sunat sa ii spuna asta plangand in hohote. Malina nu vroia sa se stie de viata ei pesrsonala, nici prietenilor apropiati nu vroia sa se destainuie nu i-a placut niciodata sa vorbeasca despre lucrul asta, povesteste Adriana.

"Sambata, inainte de spectacol, inainte sa ma vad cu ea, mi-a zis ca s-a certat cu Sebi, si-a luat lucrurile si a plecat si ca el a bruscat-o si a strans-o de gat. Am incremenit cand am auzit-o. Ea ii platea studiile, vacantele si cand ieseau undeva. vroia sa il aibe aproape peste tot. El o manipula, stia foarte sigur ca ea va suna dupa el sa se impace. Il iubea din ce in ce mai mult si da, deceptia ei a inceput de la divort".

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate