Adrian Nartea, despre operația pe creier! Actorul a avut probleme grave de sănătate: "Ți-a descoperit o afecțiune tumorală, care este în creier!"

Author: Diana Ghita
Actualizat: 09 feb 2024, 15:52

Adrian Nartea a jucat în „Vlad” la scurt timp după operația pe creier

Sursa: Captură YouTube; Facebook Adrian Nartea

Celebrul actor, Adrian Nartea, a fost invitat în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”, unde a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

În cadrul interviului cu Teo Trandafir, Adrian Nartea a vorbit despre tumora care i-a fost descoperită pe creier și a povestit cum a reușit să scape de această problemă de sănătate.

Cum a aflat Adrian Nartea că are tumoră pe creier

Renumitul actor povestește că totul a pornit de la o ureche care i se înfunda mereu. Inițial, acesta a crezut că are deviație de sept, însă, după niște investigații amănunțite, a aflat adevărata problemă pe care o avea.

Inițial, medicii au ezitat să-i comunice diagnosticul, așa că au luat legătura cu mama lui, care, la rândul ei, i-a dat cumplita veste, în mod neobișnuit, prin intermediul unui mail.

„Aveam mail de la maică-mea, care nu trimite mail-uri, un mail de ăsta destul de mare în care îmi explica: «ți-a descoperit o afecțiune tumorală, care este în creier(...) pătrunsă 3 cm în emisfera stângă»(...)

Am stat cred că o oră să citesc mail-ul”,
 povestește actorul în cadrul podcastului.

Citește și: Adi Nartea caută 'PERLA LITORALULUI' la Kanal D

Deși această veste a fost una fulgerătoare pentru Adrian, el și-a revenit rapid din șoc, iar la scurt timp a decis să facă operația necesară. Imediat după ce și-a revenit din anestezie, actorul a fost foarte fericit că a făcut respectiva intervenție și că a trecut cu bine peste ea, așa că le-a trimis o poză cu el prietenilor lui apropiați, pentru a le arăta că

este un învingător.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Iatăl și pe Mike Tyson”,  a scris bărbatul în mesajul transmis odată cu fotografia.

Adrian Nartea a jucat într-un serial imediat după a doua operație pe creier

Însă, Adrian Nartea a riscat foarte mult cu această operație, întrucât risca să rămână desfigurat, ceea ce îl împiedica să mai profeseze ca actor, model sau prezentator de evenimente.

Ba mai mult, Adrian putea să se aleagă chiar și cu semi paralizie facială, orbire sau imobilitate oculară.

Din fericire, Adrian Nartea s-a refăcut foarte bine după intervenție, fără să sufere vreunul din aceste efecte, dar, acesta urma să treacă printr-o altă intervenție pe creier în martie 2018.

Citește și: „Am plâns 6 luni de dorul tău!” Mircea Badea și Teo Trandafir dau cărțile pe față! Relația pe care au avut-o cei doi prezentatori

Cu toate acestea, în respectiva perioadă bărbatul și-a continuat activitatea:  „A doua probă (n.r. la un serial) a venit la două luni (n.r. după prima operație), deja crescuse părul, deja s-a desumflat fața, deja eram ok.(...) După care m-am dus iar, m-am operat în martie, pe 9 martie 2018, și ultima probă a venit în mai.(...) Deci în mai am luat proba și în iulie am început filmările.”