Adrian, gest surprinzator! A decis sa incalce regulile pentru a fi descalificat! Iata care sunt motivele pentru care nu isi mai gaseste locul in casa "Puterea dragostei"!

Adrian a ajuns in pragul disperarii, pentru ca Larisa inca nu si-a facut inca aparitia in casa "Puterea dragostei"!

Dupa despartirea dureroasa de Raluca, Adrian a parasit casa "Puterea dragostei", in urma votului exprimat de colegii lui. Desi initial tanarul a declarat ca nu isi mai doreste sa revina in casa iubirii, acesta s-a razgandit, rugandu-si fanii sa il voteze pentru a reintra in emisiune.
Ajuns din nou in casa "Puterea dragostei", Adrian a marturisit ca nu a revenit pentru a se razbuna pe Raluca, ci dimpotriva pentru a o astepta cu rabdare in casa pe Larisa, in vederea formarii unui cuplu in emisiune.
Insa asteptarea Larisei in casa "Puterea dragostei" s-a dovedit a fi extrem de dificila deoarece Adrian a ajuns deja la capatul rabdarii si nu isi mai doreste sa mai ramana in casa fara cea careia ii duce enorm dorul.
Astazi, Adrian a decis sa recurga la un gest extrem pentru ca astfel sa poata fi descalificat si implicit sa plece acasa in bratele Larisei. Acesta a patruns in casa fetelor fara ca usile casei lor sa fie deschise oficial.


"Eu am stat aici doar pentru Larisa! Dar Larisa mi-a zis ca mai vrea sa se intoarca, eu nu mai am ce cauta aici! Am zis ca ma descalific in doua saptamani, au trecut cele doua saptamani, gata! Nu a fost nehotarata ea, a fost o dorinta de-a noastra sa venim in show sa ne demonstram dragostea!", a spus Adrian.
In vreme ce Adrian se lamenta in compania Biancai si a Andreei, Raluca a declarat ca nu crede intr-un posibil cuplu intre Larisa si Adrian, ci totul este doar un joc pus la cale de ei.

Citeste si: Cum arata Bianca de la "Puterea Dragostei" blonda: uite cat de schimbata era la 16 ani

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate