Adrian, gest surprinzator! A decis sa incalce regulile pentru a fi descalificat! Iata care sunt motivele pentru care nu isi mai gaseste locul in casa "Puterea dragostei"!

Author: Daniela Iliuta

Adrian a ajuns in pragul disperarii, pentru ca Larisa inca nu si-a facut inca aparitia in casa "Puterea dragostei"!

Dupa despartirea dureroasa de Raluca, Adrian a parasit casa "Puterea dragostei", in urma votului exprimat de colegii lui. Desi initial tanarul a declarat ca nu isi mai doreste sa revina in casa iubirii, acesta s-a razgandit, rugandu-si fanii sa il voteze pentru a reintra in emisiune.
Ajuns din nou in casa "Puterea dragostei", Adrian a marturisit ca nu a revenit pentru a se razbuna pe Raluca, ci dimpotriva pentru a o astepta cu rabdare in casa pe Larisa, in vederea formarii unui cuplu in emisiune.


Insa asteptarea Larisei in casa "Puterea dragostei" s-a dovedit a fi extrem de dificila deoarece Adrian a ajuns deja la capatul rabdarii si nu isi mai doreste sa mai ramana in casa fara cea careia ii duce enorm dorul.
Astazi, Adrian a decis sa recurga la un gest extrem pentru ca astfel sa poata fi descalificat si implicit sa plece acasa in bratele Larisei. Acesta a patruns in casa fetelor fara ca usile casei lor sa fie deschise oficial.

Horoscop Chinezesc 2023. Zodiile cărora Anul Iepurelui de Apă le așterne calea spre împlinire și succes. Vor avea parte de un an blând și elegant!


"Eu am stat aici doar pentru Larisa! Dar Larisa mi-a zis ca mai vrea sa se intoarca, eu nu mai am ce cauta aici! Am zis ca ma descalific in doua saptamani, au trecut cele doua saptamani, gata! Nu a fost nehotarata ea, a fost o dorinta de-a noastra sa venim in show sa ne demonstram dragostea!", a spus Adrian.
In vreme ce Adrian se lamenta in compania Biancai si a Andreei, Raluca a declarat ca nu crede intr-un posibil cuplu intre Larisa si Adrian, ci totul este doar un joc pus la cale de ei.

Citeste si: Cum arata Bianca de la "Puterea Dragostei" blonda: uite cat de schimbata era la 16 ani

 


Cookies