Adio carantină! Restricțiile au fost ridicate azi, 27 aprilie, în mai multe localități de lângă București. Unde se aplică această măsură

,
Mai multe locaitati din Ilfov au iesit fin carantina
S-a ridicat carantina în mai multe localitati de langa București[Sursa foto: PixaBay]

Vești bune pentru locuitorii din apropierea Capitalei. Carantina a fost ridicată în mai multe localități începând de azi, 27 aprilie. Unde se aplică această măsură?


In articol:

Veștile bune continuă să apară pentru locuitorii din apropierea Bucureștiului, care se află în zone de risc epidemiologic și s-au aflat în carantină zonală până la acest moment. Prefectul județului a anunțat ridicarea restricțiilor începând de azi, 27 aprilie.

Se ridică carantina în mai multe localități din apropierea Bucureștiului

Carantina a fost ridicată în mai multe localități din județul Ilfov. Mai exact, în Clinceni, Bragadiru, Ciorogârla, Măgurere, Corbeanca. Aceste localități vor scăpa de restricții începând de azi, 27 aprilie. Însă, în carantină vor rămâne Chiajna și Copăceni.

Mai multe locaitati din Ilfov au iesit fin carantina
Chiajna și Copaceni raman in carantina[Sursa foto: PixaBay]

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a hotărât, luni, ieșirea din carantină a localităților Clinceni, Bragadiru, Ciorogârla, Măgurele, Corbeanca. La Clinceni, se aplică de marți, de la ora 05:00, iar în celelalte localități a intrat în vigoare de la ora 22:00.

Prefectul județului Ilfov a anunțat, luni seară, ieșirea din carantină a localităților Bragadiru, Ciorogârla, Măgurele, Corbeanca. Această măsură a fost adoptată după analiza DSP, cu avizul INSP, care va intrat în vigoare marţi, la ora 22.00. 

Citeste si: Lista țărilor din "zona galbenă" a fost actualizată! Iată ce categorii de persoane nu mai sunt nevoite să stea în carantină

Mai multe localități din Ilfov au ieșit din carantină

În această dimineață, de la ora 05:00 și localitatea Clinceni a ieșit din carantină.

Potrivit Prefecturii Ilfov, până marţi, la ora 22:00, mai sunt în carantină localităţile Chiajna şi Copăceni. Rata de infectare în judeţul Ilfov a scăzut la 3,39 la mie. 

Situația COVID-19 în România

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.256

cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.  

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 221 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. 

Până astăzi, 27.511 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 25.04.2021

(10:00) – 26.04.2021 (10:00) au fost raportate 117 decese (71 bărbați și 46 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus.

Mai multe locaitati din Ilfov au iesit fin carantina
Prefectul judetului Ilfov a anuntat iesirea mai multor localitati din carantina[Sursa foto: PixaBay]

Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 20-29 ani, 2 decese la categoria de vârstă 30-39 ani, 6 decese la categoria de vârstă 40-49 ani, 9 decese la categoria de vârstă 50-59 ani, 23 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 39 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 36 decese la categoria de vârstă peste 80 ani.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 10.443. Dintre acestea, 1.354 sunt internate la ATI.  

Citeste si: Tara in care noul coronavirus face ravagii! Unde se inregistreaza aproape 300.000 de cazuri noi de infectare si peste 2000 de decese pe zi!

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Anunțul momentului pentru românii care vor să se vaccineze! Vestea a fost dată în urmă cu puțin timp de noul ministru al Sănătății

VITEZA LUMINII Moderna bagă în TESTE vaccinul anti-Omicron

Ce s-a ales de fiica Adrianei Iliescu. Eliza a împlinit 17 ani! Este o adevărată domnișoară

Întorsătură de ultim moment! Florin Cîțu vine cu noi informații despre relaxarea măsurilor. Revine sau nu România la normalitate de la 1 iunie?!

Adio carantină! Restricțiile au fost ridicate azi, 23 aprilie. Unde s-a luat decizia

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies