Vești bune pentru români! S-ar putea renunța la carantina de noapte, iar masca nu va mai fi obligatorie. Când se vor ridica aceste măsuri

,
Relaxarea măsurilor de la 1 iunie
S-ar putea renunta la carantina si la masca

Veștile sunt din ce în ce mai bune pentru români. Oficialii vor discuta în ședința de joi despre relaxarea măsurilor în perioada următoare. Astfel, s-ar putea renunța la carantina de noapte, iar masca nu va mai fi obligatorie.


In articol:

Comitetul interministerial se va reuni joi într-o ședință pentru a discuta despre revenirea României la normalitate în perioada următoare. Când se preconizează că vom reveni la normalitate?

România revine la normalitate în perioada următoare?

Comitetul interministerial se va reuni joi într-o ședință pentru a discuta despre revenirea României la normalitate începând cu 1 iunie 2021, în contextul pandemiei de coronavirus.

Relaxarea măsurilor de la 1 iunie
Florin Cîțu, ședinta cu toti ministrii[Sursa foto: Facebook]

”Comitetul are ca scop stabilirea, coordonarea şi monitorizarea aplicării măsurilor pentru pregătirea revenirii României la normalitate de la 1 iunie 2021, în contextul pandemiei de COVID-19”, prevede decizia de înfiinţare publicată în Monitorul Oficial.

Ședința Comitetului interministerial va avea loc joi, de la ora 16:00. Comitetul este condus de premierul Florin Cîțu, în calitate de președinte, și de secretariatul general al Guvernului, Tiberiu Horațiu Gorun, ca vicepreședinte.

Citeste si: E nevoie de declarație pe propria răspundere în noaptea de Înviere? Klaus Iohannis: „Pot să vă spun de pe acum...”

Măsurile s-ar putea relaxa de la 1 iunie 2021

Masca ar putea să nu mai fie obligatorie pe plajă de la 1 iunie, anunță surse din Guvern. Astfel, cei care vor merge la mare de Paște și de 1 mai vor fi obligați să poarte mască în continuare.

Relaxarea măsurilor de la 1 iunie
Renuntarea la masca pe plajă de la 1 iunie[Sursa foto: PixaBay]

Veștile sunt tot mai bune pentru români, de la 1 iunie, am putea sta pe plajă fără mască. Această măsură va fi analizată în ședința de joi, în care Comitetul interministerial se va reuni să discute despre relaxarea măsurilor.

Joi, la Guvern va avea loc prima discuție cu toți miniștrii despre posibile măsuri de relaxare de la 1 iunie. Principala măsură care va fi discutată în această ședință este renunțarea la mască atunci când suntem pe plajă, la mare, de la 1 iunie și, în funcție de rata de infectare, aceeași decizie ar putea fi aplicată și în localitățile cu puține cazuri de covid sau deloc. 

Citeste si: Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră: „Există o singură cale de ieșire din pandemie...” Când vor fi ridicate restricțiile?

Se va discuta și despre eliminarea carantinei de noapte

De asemenea, se va discuta și despre renunțarea la carantina de noapte, astfel, circulația să nu mai fie restricționată pe timp de noapte, adică să putem ieși din case după ora 22:00. Însă, rămâne de văzut ce se va stabili în ședința cu toți miniștrii.

Relaxarea măsurilor de la 1 iunie
Carantina de noapte ar putea fi eliminata[Sursa foto: PixaBay]

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce se întâmplă cu RESTRICȚIILE în noaptea de Înviere? Anunțul lui Klaus Iohannis

Brazilia dă în clocot, se cere demiterea președintelui Bolsonaro: 'Afară criminalul corupt'

Laura Cosoi îi DISTRUGE pe Smiley și Gina Pistol! I-a UMILIT în public ca niciodată!

E nevoie de declarație pe propria răspundere în noaptea de Înviere? Klaus Iohannis: „Pot să vă spun de pe acum...”

Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră: „Există o singură cale de ieșire din pandemie...” Când vor fi ridicate restricțiile?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies