Adela, polițista de 25 de ani din Strehaia care s-a sinucis împușcându-se în cap, a avut parte de o nuntă ca în povești: „Nu puteam dori mai mult, este cea mai frumoasă zi din viața mea!”

,
Adela

Adela, polițista de 25 de ani din Strehaia care s-a sinucis împușcându-se în cap, a avut parte de o nuntă ca în povești: „Nu puteam dori mai mult, este cea mai frumoasă zi din viața mea!”

[Sursa foto: Facebook Adela Loredana]

Adela, polițista de 25 de ani din Strehaia care s-a sinucis împușcându-se în cap cu pistolul din dotare, era căsătorită cu un coleg de la muncă, Sorin, și a avut parte de o nuntă superbă, încheiată cu o ședință foto în Italia.


In articol:

Inspectoratul Județean de Poliție Mehedinți a transmis miercuri, 19 ianuarie, că o polițistă de la Poliția Transporturi Strehaia s-a împușcat în cap.

Tânăra de 25 de ani a fost găsită decedată în baia gării din Strehaia.

Adela, polițista din Strehaia, s-a sinucis pentru că suferea de depresie

Adela

Adela și soțul ei

[Sursa foto: Facebook Adela Loredana]

„La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

Citeste si: Ce a făcut polițista din Strehaia înainte să se sinucidă: „Suferea de depresie”

Aceasta a intrat în serviciu la ora 08.00. Era promoția 2018 a Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, iar ultimul aviz psihologic a fost primit în anul 2020”, au transmis polițiștii Inspectoratului Mehedinți.

Adela Loredana ar fi recurs la acest gest din cauza unei depresii, motiv pentru care tânăra a lăsat și un bilet de adio pentru soț, în care i-a cerut scuze și i-a transmis că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce urmează să facă.

Adela

Adela și soțul ei, Sorin

[Sursa foto: Facebook Adela Loredana]

Adela a avut parte de o nuntă de vis anul trecut, și de o ședință foto în Italia

Adela și Sorin își uniseră destinele în septembrie 2020, apoi au petrecut luna de miere în Italia, la Milano și Veneția, unde au făcut și o ședință foto superbă.

Citeste si: Mesajul bizar scris de o prietenă pe contul de socializare al Adelei, polițista care s-a împușcat în baie cu arma din dotare. Asta poate schimba totul in relatia pe care o avea cu sotul ei

„Nu

puteam dori mai mult, este cea mai frumoasă zi din viața mea!”,  a scris Adela Loredana, alături de filmarea cu nunta, pe care o postase pe Facebook.

Adela Loredana a fost absolventă a Facultății de Litere a Universității din Craiova și părea extrem de împlinită alături de bărbatul iubit. Nimeni nu înțelege ce a determinat-o pe tânăra de 25 de ani să-și ia viața.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

Primul mesaj transmis de soțul polițistei din Strehaia, care s-a împușcat în cap: „Îngerul meu m-a părăsit”

Directorul Ambulanței Neamț şi două asistente şefe au fost arestaţi preventiv: Bani pentru un post în instituție

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Soțul Adelei, polițista care s-a împuscat în cap în toaleta unei gări, acuzat că își face imagine de pe urma soției decedate! Ce a publicat el pe contul de TikTok după tragedie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies