Acuzatii grave la adresa Ralucai! "Nu este geloasa!" Deea considera ca Raluca poarta o masca si isi controleaza atacurile de panica! Iata de la ce anume a plecat conflictul celor doua concurente de la "Puterea dragostei"!

Pedeapsa pusa la cale de Deea impotriva Ralucai, dupa ce aceasta a mers in casa baietilor fara permisiune, a aprins spiritele intre fete.

Dupa ce Bianca si Raluca au mers in casa baietilor fara sa aiba permisiune, Deea, in calitate de lider al casei a decis cateva pedepse. Pentru Raluca, s-a gandit ca nu ar afecta-o decat sa ii starneasca gelozie.

Astfel Deea l-a incatusat pe Ricardo alaturi de Roxana. Nici lui Ricardo nu i-a suras ideea acestei pedepse inopinate, deoarece si-a imaginat ca Raluca va fi din nou geloasa, datorita apropierii dintre el si Roxana.

Citeste si: Hamude arunca bomba: Lavinia are un iubit in afara casei "Puterea dragostei"? "Ai zis ca ai barbat, care iti da 5000 de euro si te intretine lunar!" Afla cum va reactiona concurenta, MAINE, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

"Azi Deea a venit cu catusele! Motivul ei cred ca este un test, dar sa o si enerveze pe Raluca, sunt convins de asta! Sper sa nu se enerveze!", a spus Ricardo.

Pedeapsa pusa la cale de Deea, in calitate de lider, impotriva Ralucai, dupa ce aceasta a mers in casa baietilor fara permisiune, a aprins spiritele intre fete.
Pe de o parte Raluca i-a reprosat ca a recurs la acea pedeapsa tocmai pentru ca se astepta sa starneasca in ea din nou gelozia fata de Roxana.


Pe de alta parte, Deea a sustinut ca Raluca nu este nici pe departe ceea ce pare, ci dimpotriva, poarta o masca si mai mult decat atat isi controleaza trairile si starile de lesin si atacurile de panica.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate