Acuzații dure în Casa iubirii! Andrei răbufnește și îl acuză pe George că se vede cu o fostă concurentă în afara emisiunii. Nu ratați o nouă ediție incendiară „Casa iubirii” mâine, 31 iulie, de la orele 16:00 și 19:00, numai la Kanal D

,
Casa iubirii

Acuzații dure în Casa iubirii! Andrei răbufnește și îl acuză pe George că se vede cu o fostă concurentă în afara emisiunii, iar Maria a auzit tot

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Într-o nouă ediție a emisiunii „Casa iubirii”, lucrurile devin din ce în ce mai tensionate între Andrei și George. Cei doi au răbufnit și au lăsat toți concurenții fără cuvinte.


In articol:

Într-o nouă ediție de duminică, 31 iulie 2022, la „Casa iubirii”, emisiunea matrimonială difuzată exclusiv pe Kanal D, lucrurile iau o întorsătură urâtă între Andrei și George. Ce au de împărțit cei doi concurenți?

Andrei, acuzații dure la adresa lui George: „El trișează viața”

Casa iubirii

În ediția de mâine a emisiunii „Casa iubirii”, pe Kanal D, vom fi martori la un scandal nebănuit dintre Andrei și George. Se pare că Andrei a venit cu o acuzație care a făcut-o pe Maria să strâmbe din nas atunci când a auzit-o.

„El m-a făcut pe mine trișor, de două ori. Eu n-am ajuns să trișez la un joc d-ăsta, nu mă interesează, și dacă pierdeam le-am zis «luați-vă premiul că îmi permit eu să mă premiez cât vreau, zilnic»! 

Citeste si: Reacția lui Adrian în momentul când Nicolas îi spune că Bianca îl place: "Ce să zic, făceți-vă de cap!" Cum a comentat concurentul eliminat decizia Biancai

El (n.r.: George) trișează viața, și el știe chestia asta”, a declarat Andrei, care s-a arătat deranjat de comportamentul lui George față de un joc.

Andrei aruncă bomba despre George: „Te întâlnești cu o fostă concurentă”

„Ăsta sunt eu, uite, din cap până-n picioare, ăsta sunt”, spune George, în timp ce se ridică și face o piruetă, moment în care Andrei se enervează și aruncă o afirmație la care nu s-ar fi așteptat nimeni, în special Maria.

„Zi-i la fată că te duci și te întâlnești cu o fostă concurentă, și ai ieșit în club!”, a susținut Andrei, vizibil enervat de cum decurge dialogul cu George.

George, de cealaltă parte, a negat vehement afirmația lui Andrei: „Nu mă întâlnesc cu o fostă concurentă!”, spune concurentul, dar Maria se uită urât spre el. Oare bănuiește ceva concurenta?

Casa iubirii

„Dați-le, doamna Andreea, premii, eu cu gura mea...”, a spus Andrei, care a fost întrerupt de George: „Da, ai spus după ce a fost discuția asta, Andrei, nu acum”, a exclamat George, încercând să-i închidă gura lui Andrei.

Citeste si: Adrian și-ar fi dorit o relație cu Larisa de la Casa Iubirii! Ce are în comun concurenta cu fosta lui iubită din afara competiției matrimoniale

„Dar ia, mă, premiul, du-te la date, luptă pentru fata asta!”, a fost ultima replică pe care i-a dat-o Andrei lui George, în timp ce țipau de zor unul la altul.

Nu ratați emisiunea „Casa iubirii” mâine, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Care este, de fapt, motivul despărțirii dintre Bianca și Adrian. Nicolas a aruncat bomba: ”Nu puteam să-i spun lui Adrian”

Doi francezi au descoperit cadavrul unui alpinist care ar fi murit cu decenii în urmă pe gheţarul Stockji din Elveţia

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Adrian și-ar fi dorit o relație cu Larisa de la Casa Iubirii! Ce are în comun concurenta cu fosta lui iubită din afara competiției matrimoniale

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies