Acum s-a aflat! Ce cadou a primit Roxana Ghiță din partea lui Albert când se aflau la Survivor România? Îl poartă cu ea peste tot

,
Roxana Ghiță, fostă concurentă la Survivor România, sezonul 2
Roxana Ghiță, fostă concurentă la Survivor România, sezonul 2[Sursa foto: Instagram]

La început nu au fost foarte apropiați, însă înainte ca Roxana Ghiță să părăsească Survivor România 2021, ea și Albert au legat o frumoasă prietenie. Acum, Războinica a dezvăluit ce cadou a primit din partea lui.


In articol:

Albert a fost pus la zid de unii Războinici, aceștia fiind nemulțumiți că el este ales favoritul publicului, în ciuda faptului că nu este printre cei mai buni concurenți pe traseu. Dacă unii concurenți l-au judecat, alții au decis să fie de partea lui și să îl susțină, iar printre ei se numără și Roxana Ghiță.

Ce cadou i-a făcut Albert în semn de mulțumire?

Albert, cadou de suflet pentru Roxana Ghiță. Războinica a dezvăluit despre ce este vorba

Chiar dacă nu a petrecut foarte mult timp la Survivor România 2021, fiind eliminată din cauza problemelor de sănătate, Roxana Ghiță a reușit să se apropie de anumiți concurenți cu care a legat prietenii frumoase. Pe lista Războinicilor cu care s-a înțeles cel mai bine se află și Albert, unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor România 2021.

Inclusiv după ce s-a întors în țară Roxana Ghiță a continuat să îl susțină pe Albert, rugându-și prietenii virtuali să își îndrepte votul către el. Acum, fosta concurentă de la Survivor România 2021 a vorbit din nou despre relația de prietenie dintre ea și Albert, dezvăluind ce cadou a primit din partea lui.

„Albert mi-a dat un lănțișor cu clește de crab de rac și s-a rupt la Survivor pentru că era foarte subțire, dar mi-a dat după altul și îl am aici cu mine.”, a dezvăluit Roxana Ghiță, fosta concurentă din echipa Războinicilor de la Survivor România 2021.

Citeste si: "Jador sau Andrei?" Pe cine a ales Roxana Ghiță? Internauții au pus-o în dificultate pe fosta Războinică

Roxana Ghiță a dezvăluit ce cadou a primit din partea lui Albert
Roxana Ghiță a dezvăluit ce cadou a primit din partea lui Albert[Sursa foto: Instagram]

Colierul pe care Roxana Ghiță l-a primit din partea lui Albert se pare că are valoare sentimentală pentru ea, motiv pentru care îl poartă tot timpul.

Roxana Ghiță a fost foarte apreciată la Survivor România 2021 și chiar dacă la început a adus foarte multe puncte pentru echipa Războinicilor, în cele din urmă, organismul ei a cedat din cauza stresului și a condițiilor dificile din Republica Dominicană.

Roxana Ghiță a continuat să își susțină echipa de acasă, având și un preferat în echipa Războinicilor, Albert, cel care a reușit performanța de a ieși de mai multe ori la rând favoritul publicului, dar și de a stârni cele mai multe conflicte și tensiuni în interiorul echipei. 

Citeste si: Roxana Ghita are iubit! Cine este misteriosul barbat care a facut-o pe fosta Razboinica sa-i lase cu buza umflata pe Jador si Andrei Dascalu!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Primele imagini cu muniţia românească  primită de soldaţii ucraineni VIDEO

Intalnire de gradul zero intre Jador si Roxana Ghita! Dialog exploziv intre cei doi:"Mai, tu vrei sa facem copii de Paste?!"

Alfred Simonis schimbă placa: Kelemen Hunor nu e șeful lui Viktor Orban, ca să îl tragă la răspundere

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Roxana Ghita o desfiinteaza pe Maria Chitu dupa ultimele declaratii ale Razboinicei:"Mi se pare de joasa speta..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies