Actorul Serban Ionescu a primit UN NOU DIAGNOSTIC in Germania. Din pacate, boala este INCURABILA

Actorul Serban Ionescu a primit UN NOU DIAGNOSTIC in Germania. Din pacate, boala este INCURABILA

Actorul Serban Ionescu, care a fost diagnosticat in urma cu aproape un an cu borelioza, a primit un nou diagnostic in Germania, cel de scleroza amiotrofica, boala fiind incurabila, a declarat Catalin Dancu, avocatul artistului.

Serban Ionescu s-a intors in Romania in urma cu aproximativ o saptamana si se simte bine.

"Vorbeste, rade, discuta, insa are probleme locomotorii, cauzate de boala sa. A fost la patru clinici in Germania si a fost diagnosticat cu scleroza amiotrofica. Boala este incurabila, nu exista un tratament. Saptamana viitoare il vom interna cel mai probabil la spitalul Elias, unde va urma un tratament medicamentos si fizioterapie, impuse de medicii din Germania", a explicat avocatul Catalin Dancu.

El a mai spus ca, in prezent, Serban Ionescu locuieste in Bucuresti, in casa unui prieten.

Scleroza laterala amiotrofica consta intr-o pierdere progresiva a anumitor celule nervoase din creier si maduva spinarii, numite neuroni motori, ce controleaza muschii voluntari, care fac posibila miscarea.

Scleroza laterala amiotrofica este o boala progresiva, invalidanta si fatala.

Mersul, vorbitul, mancatul, inghititul si alte functii fundamentale ale corpului devin treptat din ce in ce mai dificile si pot provoca diferite alte boli si complicatii.

Sursa: Mediafax.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate