Actorul Claudiu Bleonț vine duminică la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Autor: Lavinia Medrea

Claudiu Bleonț este un nume consacrat în lumea teatrului și a cinematografiei românești, cu o carieră impresionantă ce se întinde pe parcursul a peste patru decenii.

Renumit pentru lipsa de inhibiții și abordările sale îndrăznețe, Claudiu Bleonț a fost adesea numit "actorul extremelor". De-a lungul carierei sale, a colaborat cu regizori de prestigiu, interpretând roluri principale în filme de referință și participând la producții internaționale.

Citește și: Alin Oprea, mărturisiri neștiute despre scandalul cu Tavi Colen: „Mă priviți și îmi spuneți dacă arăt a om alcoolic”. Ce s-a întâmplat între cei doi cântăreți, de fapt

Actorul Claudiu Bleonț vine duminică la "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Pe lângă realizările sale profesionale, Claudiu Bleonț are o viață personală la fel de interesantă. În prezent, actorul se află la a patra căsătorie și are o fiică.

Citește și: Cât de bogat este Tavi Colen, după plecare din trupa Talisman: „Câți bani am eu..Mă descurc oriunde” Cum a ajuns artistul de la un acoperiș prin care ploua la a-și putea permite orice

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Emisiunea" 40 de întrebări cu Denise Rifai" promite să dezvăluie aspecte inedite din viața și cariera actorului, oferind telespectatorilor o incursiune profundă în universul acestui artist complex și talentat. Cu sinceritate și deschidere, Claudiu Bleonț va răspunde celor 40 de întrebări provocatoare, împărtășind experiențe și reflecții personale.

“Al cui este astăzi Claudiu Bleonț?”, “Cum ati reusit să terminați penultimul facultatea?”, “Ce nu ati face niciodata pe scenă?”, “Ati fost un Nicolae Ceaușescu bun?”, “Ati regretat vreodată ca v-ați bătut în ring cu Savarina?”, “Ati agresat-o pe Nadine?”, “Cât fac 6+6:6?”, “Cât de

nebun este Claudiu Bleonț?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate actorului in editia de duminică a emisiunii “40 de întrebari cu Denise Rifai”.

Nu ratați o întâlnire de excepție cu unul dintre cei mai versatili actori români, duminică, 2 iunie, la ora 23:30, numai la Kanal D!