Actorii din show-ul “Discote-k” au ajuns de rasul cailor

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:32

Aflati la deschiderea festivalului Oktoberfest 2014 din Brasov, actorii show-lui de comedie “Discote-k”, ce va fi difuzat in fiecare sambata, incepand cu orele 21.30, la Kanal D au avut parte de senzatii tari.

Caii  inhamati la caruta cu vedete nu au dorit sub nicio forma sa se  conformeze caravanei, dovedind astfel ca sunt deja fani ai emisiunii  nonconformiste ce va fi difuzata la Kanal D.

“Avand in vedere ca nici noi nu suntem in linie cu normalitatea, nu am  fost deloc surprinsi sa constatam ca perechea de cai inhamati la caruta  sunt in ton cu noi.

Show-ul nostru va surprinde pe toata lumea ca atare  caii ne-au surprins pe noi. Nici ca se putea sa avem altfel de cai“, a  declarat Alexandru Conovaru.

Cei mai curajosi au fost insa Alina Rotaru si Ionut Toader care au  ramas alaturi de vizitiu si s-au amuzat pe intreg parcursul caravanei de  deschidere a Oktoberfest.

“Recunosc ca a fost una din cele mai tari senzatii de care am avut  parte.
Caii nostri au avut personalitate si cred ca s-ar fi integrat in  “Discote-k”. Au fost adevarati artisti pe un patinoar invizibil  reprezentat de asfalt. Si au excelat la improvizatie. Indicatiile date  de vizitiu nu prea au fost pe placul lor”
, a declarat Alina Rotaru.

Strunila, plin de SPUME dupa ce a fost tras pe dreapta in trafic de un politist

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”


Paula Chirila, Octavian Strunila, Razvan “Krem” Alexe, Ionut Nicolae si  Vlad Corbeanu au ramas in caruta si desi caii naravasi deviau de la  traseul

initial au impartit autografe sutelor de oameni prezenti.

“Caii au fost la inaltimea asteptarilor noastre. Ce poti sa spui cand  au fost singurii care incercat sa faca un sens giratoriu pe dos. La  inceput mi-a fost un pic teama dar am vazut ca ei de fapt radeau de noi  si m-am relaxat. Cred ca deja sunt fani ai show-ului si au dorit sa ne  arate acest lucru intr-un mod inedit”, a subliniat Paula Chirila.


Nu ratati din 13 septembrie, orele 21.30, cel mai tare show de comedie  “Diskote-k” ce va fi difuzat in fiecare sambata, la Kanal D.

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!