Această femeie a fost model până i s-a întâmplat o catastrofă! E uluitor cum arăta înainte

Turia Pitt, fost model, este victima unui incendiu de vegetație care aproape i-a curmat viața.Turia Pitt a suferit arsuri pe 65% din suprafața corpului, însă a luptat și continuă să lupte. Catastrofa s-a petrecut în 2011, în timp ce Turia Pitt alerga la un ultramaraton de 100 de kilometri.

Viața ei a fost salvată, iar acum este mamă, scriitoare și speaker motivațional. 

Turia Pitt

Australia se confruntă în prezent cu un dezastru provocat de ultimele incendii de vegetație.

Turia Pitt

Zeci de morți în Australia din pricina incendiilor de vegetație

Incendiile de vegetație din Australia s-au transformat într-o catastrofă de proporții naționale, flăcările fiind întreținute de caniculă și secetă. Autoritățile spun totuși că există anumiți oameni direct vinovați de provocarea incendiile în care au murit 24 de oameni, dar și peste 1 miliard de de animale, relatează digi24.ro.

Poliția australiană au acuzat cel puțin 24 de oameni pentru provocare de incendii de vegetație în statul New South Wales, potrivit unui comunicat al instituției.

În total, poliția a luat măsuri legale împotriva a 183 de persoane, dintre care 40 sunt minori, pentru infracțiuni legate de incendii comise din data de 8 noiembrie. Acțiunile legale merg de la avertismente la trimitere în judecată.

Dintre cei 183 de persoane, 53 au primit avertismente sau au fost trimise în judecată pentru că nu au respectat interdicția de a aprinde focul, în timp ce 47 sunt acuzați că au aruncat o țigară aprinsă sau un chibrit pe pământ, se arată în informațiile oferite de poliție.

Cel puțin 24 de oameni au murit în Australia de la pornirea incendiilor de vegetație, iar flăcările au afectat toate statele. Dintre acestea, New South Wales se confruntă cu cele mai mari probleme.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate