Accident pe Aeroportul Otopeni! O autospecială de pompieri s-a răsturnat. Cum a fost posibil

,
Aeroportul Henri Coandă

Aeroportul Henri Coandă

Un bizar accident a avut loc marți dimineață, pe Aeroportul Henri Coandă din București. O autospecială de pompieri s-a răsturnat.

Incidentul a avut în această dimineață, pe Aeroportul Henri Coandă din București.

Din primele informații, se pare că autospeciala de pompieri s-a răstunat în timp ce se deplasa pe platforma aeroportului.

Citeste si: Momente de panică pe Aeroportul Otopeni- Unui pasager i s-a făcut rău în timpul zborului

O autospecială de pompieri s-a răsturnat, pe Aeroportul Otopeni

Autospeciala de pompieri aparține Serviciului de Salvare Stingere Incendii de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Se pare că  s-a răsturnat, în timp ce se deplasa pe platforma aeroportului.

O autospecială de pompieri s-a răsturnat pe Aeroportul Otopeni

O autospecială de pompieri s-a răsturnat, pe Aeroportul Otopeni

Potrivit Companiei Naţională Aeroporturi Bucureşti(CNAB), nicio persoană nu a fost rănită.

”Astăzi, la ora 06.40, o autospecială de pompieri aparţinând Serviciului Salvare Stingere Incendii de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti s-a răsturnat, în timp ce se deplasa pe platforma aeroportului. Nicio persoană nu a fost rănită”, anunţă

CNAB.

Ce s-a întâmplat cu traficul aerian

După incident, traficul aerian se desfășoară în siguranță, nicio cursă nu a fost afectată. Până la această oră, se lucrează pentru a repune autospeciala pe roți și a o tracta la o poziție izolată.

La fața locului acționează alte cinci autospeciale pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

”La această oră, se lucrează pentru a repune autospeciala pe roţi şi a o tracta la o poziţie izolată. Serviciul Salvare Stingere Incendii este operaţional, acţionând cu alte 5 autospeciale pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti. Categoria de operare a aeroportului nu a fost afectată”, precizează compania.

Poliţia Transporturi Aeriene şi Aeroportul Henri Coandă București fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele producerii incidentului.

Momente de panică pe Aeroportul Otopeni, după ce unui pasager i s-a făcut rău în timpul zborului

O femeie în vârstă de 61 de ani a intrat în stop cardiorespirator la  bordul unei aeronave  FreeBird Airlines.

Pasagera zbura pe ruta Antalia – Tromso (Norvegia). Serviciul de Asistenţă Medicală al Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti a intervenit de urgență.

Serviciul de Asistenţă Medicală al Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti a reuşit joi să intervină cu succes şi să salveze viaţa unei pasagere în vârstă de 61 de ani, care a intrat în stop cardiorespirator în timpul zborului, a anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

„Pasagera se afla la bordul aeronavei companiei aeriene FreeBird Airlines, care efectua un zbor pe ruta Antalia- Tromso (Norvegia).

Aeronava a aterizat pe AIHCB la ora 13:34. Echipa medicală SAM, formată dintr-un medic, două asistente medicale şi un ambulanţier, împreună cu echipajul unei ambulanţe tip C aparţinând SMURD, a reuşit să resusciteze pasagera după aproximativ 20 de minute de la aterizare. Aceasta suferise un infarct masiv şi se afla în stop cardiorespirator de 30 de minute până la aterizarea pe aeroportul Otopeni", a anunţat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB). 

Citeste si: Un pasager a murit la bordul unui avion- Aeronava a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Momente de panică pe Aeroportul Otopeni - Unui pasager i s-a făcut rău în timpul zborului

Nepoata liderului suprem al Iranului îndeamnă lumea să întrerupă legăturile cu Teheranul: Spuneți-le guvernelor voastre să nu mai sprijine acest regim criminal

Momente de panică pe Aeroportul Otopeni - Unui pasager i s-a făcut rău în timpul zborului

Un pasager a murit la bordul unui avion - Aeronava a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies