Accident grav în Giurgiu! O mașină a fost făcută praf după ce a căzut într-un șanț, iar trei persoane au ajuns la spital

Author: Lavinia Medrea

O mașină a fost făcută praf după ce a căzut într-un șanț, iar trei persoane au ajuns la spital

Sursa: PixaBay/ISU Giurgiu - colaj Kanal D

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident care a avut loc în Giurgiu. Incidentul s-a produs în această dimineață, în localitatea Vărăști, unde vehiculul a ajuns în șanț din cauza neatenției conducătorului auto.

Una dintre victime a fost transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Capitală  în stare gravă, în urma incidentului din Giurgiu.

Accident cu trei persoane rănite în Giurgiu. Mașina a ajuns în șanț

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost luat cu elicopterul SMURD și dus la spital, iar o tânără de 17 ani şi un bătrân de 80 de ani au fost duși cu ambulanţele la spital, după accident.

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această dimineaţă în localitatea Vărăşti în urma producerii unui accident pe strada Principală.

La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Colibaşi, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, elicopterul SMURD şi două ambulanţe SAJ şi SABIF”
, a transmis ISU Giurgiu.

Citește și: Ei sunt fraţii care au murit în Ajunul Crăciunului, în accidentul de la Băile Herculane

Bărbatul de 42 de ani a fost găsit inconștient, astfel că echipajul de pompieri deplasat la fața locului i-a acordat primul ajutor. 

Poliția continuă cercetările pentru a stabili care a fost cauza accidentului.

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Prima reacției a familiei bărbatului mort în accidentul de la Pasajul Unirii

Turiștii au fost prinși sub greutatea delimitatorului de viteză. După accident, persoanele care au scăpat nevătămate au sărit în ajutorul victimelor.

Citește și: Viscol istoric în SUA! Temperaturile pot ajunge până la -45 de grade Celsius. S-a inaugurat stare de urgență în șapte state

„Stăteam pe locurile din spate. Am auzit un zgomot puternic și după aceea autocarul s-a oprit”, a declarat un turist grec.  

Accident ferovier violent în India! Peste 280 de persoane au murit, iar minim 900 sunt rănite

„Eram în spatele lor, când, dintr-o dată, am văzut că s-a lăsat pe ei. Și a apucat două-trei persoane care erau în spate. Și am intrat după ei. Erau băgați între fiare. Erau plini toți de sânge”, mai povestește cineva.

Trei oameni au ajuns în stare gravă la spital, iar unul dintre ei a decedat. Familia bărbatului este sfâșiată de durere și supărată pe incompetența șoferului. 

„Noi trăim o dramă. Vreau să trimită psiholog pentru copii, pentru mama noastră. Ce să fac cu mama? Este distrusă. Ea și-a trimis copilul în țară în concediu, de Crăciun, împreună cu soția lui. Și vreau cât de repede să recuperăm trupul fratelui meu. Vreau să ajungă aici. Ce au făcut... Șoferi fără experiență să pună? Și nu exista al doilea șofer pentru că a avut o intoxicație alimentară? Şi nu a fost înlocuit... De ce?”, a declarat Vassi Chlopsiou, sora bărbatului care a decedat în accident.