Ei sunt fraţii care au murit în Ajunul Crăciunului, în accidentul de la Băile Herculane

Autor: Alina Petre

Tragedie fără margini, în Ajunul Crăciunului. Doi frați au murit după ce au fost spulberați de un TIR.

Doi fraţi au murit, după ce mașina în care se aflau a intrat pe contrasens și s-a izibit de un TIR. Tragedia s-a produs în Ajunul Crăciunului, în Băile Herculane. 

Citește și: Val de accident în Ajunul Crăciunului! Zeci de persoane rănite pe șoselele din România

Ei sunt fraţii care au murit în Ajunul Crăciunului, în accidentul de la Băile Herculane

Anabela şi Bogdan sunt fraţii care au murit în Ajunul Crăciunului, în accidentul de la Băile Herculane.

Anabela Sain este tânara de 20 de ani care se afla la volanul maşinii. Ea a intrat pe contrasens şi s-a lovit de TIR-ul care mergea spre Târgu-Jiu, alături de ea se afla şi fratele în vârstă de 16 ani.

Accentul a avut loc vineri seară, la ora 23:33 și se pare că șoferița în vârstă de 20 de ani nu a adaptat viteza la condițiile de mers și a intrat pe contrasens unde s-a

izbit frontal de un TIR.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Azi-noapte, la ora 23:33, polițiști de la Poliția Stațiunii Băile Herculane au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că pe DN 67D, în Băile Herculane, s-a produs un accident rutier între două autovehicule, două persoane fiind încarcerate.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, în timp ce o tânără de 20 de ani, din Băile Herculane, conducea un autoturism pe DN 67D, din direcția Băile Herculane către DN 6, la km 107+ 750 m, într-o curbă ușoară la stânga, în condiții de carosabil umed, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, pătrunzând pe sensul opus de circulație, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 37 de ani, din județul Gorj”,

se arată în comunicatul Poliţiei. 

Cei doi frați au murit pe loc

În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei auto în vârstă de 20 de ani și a pasagerului dreapta față din același autoturism, în vârstă de 16 ani.

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește și: Cine este bărbatul care a murit în accidentul de la Pasajul Unirii, din Capitală