Accident bizar între un TIR și un cerb! Animalul a fost cât pe ce să ucidă șoferul. Cum a avut loc întâmplarea

Author: Lavinia Medrea

Animalul a fost cât pe ce să ucidă șoferul. Cum a avut loc întâmplarea

Sursa: Pixabay/Captură Facebook Tele 9TV - colaj Kanal D

Un accident bizar a avut loc între un TIR și un cerb. Animalul a ajuns, în mod surprinzător, în cabina șoferului, și a fost pe aproape să-l ucidă pe bărbat,

Un cerb care a ajuns într-o manieră ciudată în cabina unui TIR și a fost foarte aproape să-l ucidă pe șofer. A fost nevoie de un excavator pentru ca animalul să fie scos din cabină, iar intervenția n-a fost deloc ușoară, relatează România TV.

Un ren a ajuns în cabina unui șofer de TIR și a fost aproape să-l ucidă

Cerbul a ajuns în cabina șoferului de TIR după un accident destul de urât. Animalul a fost lovit de autocamion atunci când traversa șoseaua spre pădurea în care locuiește. 

Cerbul a apărut deodată pe șosea, astfel că șoferului i-a fost imposibil să îl evite, lovindu-l atât de puternic încât a ajuns în cabina TIR-ului prin parbriz.

Citește și: Accident grav în Capitală! O maşină a căzut în lac de pe Podul Floreasca. Ce s-a întâmplat cu oamenii din autoturism

Un tânăr de 21 de ani a ajuns cu mașina sub un taxi parcat

Autoturismul în care se afla un șofer de 21 de ani a fost lovit de o altă mașină.

Primul șofer a intrat cu mașina sub un taxi care era staționat.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Imediat după eveniment, tânărul de 21 de ani și-a contactat părinții, care au venit de îndată la locul accidentului, speriați de faptul că fiul lor ar putea fi rănit.

Citește și: Tragedie fără margini în Buzău! Un băieţel de un an și o fetiță de doi au murit, arși de vii într-un incendiu

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, ci au existat doar pagube la autoturisme.

Taximetristul a aflat de la vecini că mașina lui a fost distrusă în timp ce era parcată pe trotuar.

Prognoză meteo ANM luni, 6 februarie 2023. Vremea se va răci și mai mult în această săptămână

„Nu știu prea multe amănunte, eram în casă, dormeam și m-a sunat un vecin. Am ieșit afară”, a declarat șoferul de taxi.

La locul accidentului s-au sesizat mai mulți pompieri și medici, iar polițiștii au demarat o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

„Din primele informații, 3 autoturisme dintre care două în mișcare și unul staționat au fost implicate într-un eveniment rutier pe Calea Rahovei, nr 291. Din fericire, nu au fost victime. Ambii conducători auto au fost testați, rezultatul fiind zero”, au declarat reprezentanții  INFOTRAFIC.

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies