„A vrut să o mute și n-a mai apucat”. Iubitul mamei fetei găsită fără viață, într-un apartament din București, și-ar fi recunoscut fapta. Femeia susține că știa că acesta este vinovat

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 iun 2023, 13:38

Bărbatul ar fi motivat că fiica femeii a plecat la tatăl ei biologic

Sursa: observatornews.ro

Ilie Marcel Șerbuc ar fi recunoscut că a ucis-o pe Ana, fiica iubitei sale, iar Simona, mama acesteia, își tot schimbă declarațiile, spunând că, de fapt, ar fi știut că i-a ucis copila, dar nu a spus nimic.

Misterul crimei din Sectorul 4 se adâncește pe zi ce trece, asta pentru că Ilie Marcel Șerbuc, iubitul mamei fetei găsită moartă într-un apartament, ar fi recunoscut că a ucis-o. În urma declarațiilor făcute de femeie, a fost emis un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia.

Iubitul mamei fetei găsită moartă, într-un apartament, ar fi recunoscut că a ucis-o

Potrivit anchetatorilor, pe data de 13 aprilie, cei doi au plecat în Spania.

Cu două, trei zile înainte de plecare, când femeia s-a întors de la muncă, nu și-a mai găsit fiica în apartament, deși, dimineața, se afla acolo.

Bărbatul ar fi motivat că fiica femeii a plecat la tatăl ei biologic și că nu putea răspunde la telefon, deoarece nu mai avea baterie. Deși nu a reușit să dea de fiica ei nici în următoarele zile, femeia nu a încercat să o contacteze, deși, în urmă cu doar câteva zile, a spus că a zis „la mișto” că a vorbit cu fiica ei.

Marcel i-ar fi spus mamei sale că a ucis-o pe Ana din greșeală, deși rezultatele de la autopsie au arătat că a fost strangulată. „I-am spus că era căutat de poliție și l-am întrebat de ce. Atunci, el, deși, la început, n-a vrut să-mi spună nimic, mi-a zis că a făcut ceva foarte grav și că a omorât-o pe Ana Maria, fata concubinei lui.

Citește și: Ce a făcut Ana, copila de 12 ani, găsită fără viață, într-un apartament din București, înainte să i se ia viața. Copila trecea prin momente grele de ceva timp

A spus că a avut un conflict spontan cu fata, iar el a împins-o, ea a căzut, s-a lovit de marginea căzii și a început să sângereze şi să tremure.

Mai mult n-a vrut să-mi spună”, a povestit mama acestuia, conform libertatea.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Declarațiile contradictorii ale mamei fetei

Potrivit observatornews.ro, femeie le-a spus anchetatorilor că nu este vinovată și că este posibil ca iubitul ei să fie vinovat. În urmă cu ceva timp, îi lua apărarea.

Deși nu știa nimic de fiica ei de săptămâni bune, nici nu a căutat-o și nici afectată nu părea atunci când a aflat că minora nu mai trăiește.

Cum să văd că îmi omoară copilul şi să-i spun: « omoară-l! ». El d-asta a şi plecat acasă, a vrut să o mute şi n-a mai apucat. N-avea cum să o mai ia din casă, că mirosea.

A stat în seara aia acasă. A doua zi, a plecat şi a aruncat şi cheile. Eu vedeam doar că îi cumpără de toate şi e bun cu ea.

Citește și: „Minți mult. Nu plângi după fata ta”. Pusă față în față cu dovezile, mama fetei susține că nu știa că fiica ei zace sub pat, degradată, deși era în țară la momentul cu pricina

În dimineaţa aia, la 4:30, când m-am dus eu cu mama la scări, fata avea bagajele, să plece la taică-su și, când am venit acasă, mă aştepta acolo, la noi ,aproape de casă. Eu atunci cred că a omorât fata mea. L-am întrebat: « Unde e fata? », « A, a plecat la ta-su! », « Bine! » ”, a povestit mama copilei.