Primele declarații ale mamei fetei al cărei corp neînsuflețit a fost găsit în lada unei canapele. Ce le-a spus femeia anchetatorilor

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 iun 2023, 23:40

Primele declarații ale mamei fetei al cărei corp neînsuflețit a fost găsit în lada unei canapele

Sursa: PixaBay

Mama fetei al cărei corp a fost găsit în lada canapelei, într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei, a fost audiată de anchetatorii români, fiind reținută în Spania de pe 6 iunie.

Mama fetei care a fost găsită moartă în lada patului a fost prinsă și reținută marți de poliția spaniolă în localitatea Torrefarrera, regiunea Catalonia.

Aceasta susține că nu era acasă când a avut loc incidentul, conform unor surse judiciare.

Ce le-a spus femeia anchetatorilor

Mama victimei a declarat că, atunci când a ajuns în apartamentul în care a fost găsit cadavrul, iubitul ei i-a spus că fiica ei a plecat la tatăl său. La scurt timp după, cei doi au plecat în Spania.

„În baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminialistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din municipiul București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani”, a declarat Parchetul de pe lângă Tribunalul București, într-un comunicat de presă.

Citește și: Rezultatele autopsiei copilei de 12 ani, găsită într-un sac, într-un apartament din București. Mama fetei este suspectă, la fel și iubitul ei

Conform Adevărul, fata plecase în aprilie la mama lui și la iubitul acesteia să petreacă Paștele în apartamentul din sectorul 4. Pe 21 aprilie, când victima urma să se întoarcă la tatăl ei, fosta soție nu i-a mai răspuns la mesaje, așadar a decis să anunțe poliția.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Pe 3 mai, fata a fost dată dispărută de tată, dar a spus că nu știe adresa domiciliului fostei soții. 

Fata a fost găsită în lada patului, moartă

Proprietarul unui apartament au făcut o descoperire groaznică în București. O fată în vârstă de 12 ani a fost găsită moartă în imobilul din sectorul 4 al Capitalei. Corpul ei era într-un sac de plastic, ascuns în lada patului.

Corpul neînsuflețit al fetei se afla într-o stare avansată de putrefacție. Vecinii s-au plâns că simt un miros puternic în scara blocului, dar nimeni nu s-ar fi gândit că era din cauza unui cadavru care se dezintegra.

Primele declarații ale mamei fetei al cărei corp neînsuflețit a fost găsit în lada unei canapele. Ce le-a spus femeia anchetatorilor

Citește și: „De aproximativ o săptămână mirosea”. Femeie găsită fără viață, în lada unui pat, într-un apartament din București, în stare avansată de degradare

„A venit și a descoperit că miroase ceva foarte urât în casă”, spun vecinii.

Cadavrul era ascuns în lada patului, băgat într-un sac de plastic. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, care vor stabili cu exactitate cum a avut loc totul și cine este vinovat pentru această crimă. 

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!