A slabit 95 DE KILOGRAME insa traieste UN COSMAR! A ramas cu 12 kilograme de piele in exces pe burta care ii ajunge la GENUNCHI IMAGINI TERIFIANTE

A slabit 95 DE KILOGRAME insa traieste UN COSMAR! A ramas cu 12 kilograme de piele in exces pe burta care ii ajunge la GENUNCHI IMAGINI TERIFIANTE

Stephen Dockerill, un barbat din Marea Britanie, a reusit incredibila performanta de a slabi nu mai putin de 95 de kilograme.

Desi multi ar putea crede ca si-a vazut astfel visul cu ochii si ca in sfarsit poate duce o viata normala, totul s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru el.

Stephen a ramas cu 12 kilograme de piele in exces, care ii atarna de pe abdomen si ii ajunge pana la genunchi. El nu poate astfel sa realizeze activitati simple, precum mersul sau folosirea toaletei.

"E ca si cum as fi prizonierul propriului meu corp. Ma bucur ca nu mai cantaresc 210 kilograme, insa din cauza acestei bucati de piele am ramas un om izolat. Lucruri simple pentru altii sunt foarte greu de facut pentru mine. Nici macar nu pot sa ma imbrac sau sa merg la baie", a declarat el.

Pielea in exces i-a afectat si viata sexuala. Barbatul a fost parasit de sotia lui si spune ca nu a mai reusit sa faca sex cu o femeie de 11 ani.

Nici dormitul nu este o sarcina usoara pentru el.

"Nu pot sa dorm pe spate pentru ca pielea pune o presiune enorma asupra stomacului meu. Trebuie sa dorm pe o parte. Daca vreau sa ma intorc trebuie mai intai sa-mi ridic pielea. Este foarte obositor".

Barbatul spera ca va reusi in cele din urma sa stranga suma necesara unei interventii chirurgicale pentru inlaturarea povarei.


 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate