A murit Mohamed Al-Fayed, tatăl iubitului prințesei Diana! Care este cauza morții

Author: Lavinia Medrea

Care este cauza morții

Sursa: Captură YouTube 60 Minutes Australia

Mohamed Al-Fayed, tatăl iubitului prințesei Diana, a murit la vârsta de 94 de ani. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat de către familia sa.

„Doamna Al-Fayed, copiii şi nepoţii ei doresc să confirme că iubitul ei soţ, tatăl şi bunicul lor, Mohamed a decedat în pace, la bătrâneţe, miercuri, 30 august 2023”, a declarat familia omului egiptean de afaceri, relatează Digi24. 

A murit Mohamed Al-Fayed, tatăl iubitului prințesei Diana

Mohamed Al-Fayed nu a crezut niciodată că fiul lui, Dodi Al-Fayed, și prințesa Diana ar fi murit într-un accident de mașină, lăsând loc de îndoieli la mijloc.

Omul de afaceri egiptean s-a stins din viață la o zi după ce s-au împlinit 26 de ani de la decesul fiului său, Dodi. Deocamdată, cauza decesului afaceristului n-a fost comunicată. 

Citește și: Meghan Markle intensifică zvonurile despre divorțul ei de Prințul Harry! În ce ipostaze a fost surprinsă nora Regelui Charles

În ultimii zece ani, Mohamed nu a mai intrat în atenția publică, petrecându-și liniștit viața în conacul său din Surrey alături de Heini, soția sa.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mohamed Al-Fayed a murit vineri dimineața și a fost deja înmormântat așa cum o cere tradiția musulmană, în centrul Londrei, după rugăciuni.

Citește și: Ce ținute au purtat oficialii statelor la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Vestimentația aleasă de Filip al VI-lea al Spaniei și Regina Letizia a Spaniei

Afaceristul egiptean era cunoscut pentru că a fost proprietarul magazinului Harrods și a deținut clubul de fotbal Fulham din Londra.

Clubul lui Mohamed Al-Fayed i-a adus un omagiu

Clubul deținut de Mohamed Al-Fayed, Fulham, i-a adus vineri un omagiu regretatului afacerist.  „În numele tuturor celor de la Fulham Football Club, transmit sincere condoleanţe familiei şi prietenilor lui Mohamed Al Fayed la aflarea veştii decesului său la vârsta de 94 de ani.

Povestea clubului Fulham nu poate fi spusă fără un capitol despre impactul pozitiv al lui al-Fayed în calitate de preşedinte. Moştenirea sa va fi amintită pentru promovarea noastră în Premier League, o finală de Europa League şi momentele de magie ale jucătorilor şi ale echipelor deopotrivă”, a declarat Shahid Khan, succesorul său. 

Mohamed Al-Fayed s-a născut în 1929 în Alexandria și a fondat o companie de transport maritim înainte să plece la Londra.

Rapid, afaceristul s-a împrietenit cu familia regală și cu înalta societate și a achiziționat afaceri bănoase precum hotelul Ritz din Paris în 1979 și Harrods în 1985. Ulterior, a cumpărat și clubul Fulham în 1997 cu suma de 6,25 milioane de lire sterline. 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!