A INLEMNIT cand a desfacut ambalajul de la batonul de ciocolata: “Cum sa le dau copiilor asa ceva?”

Un barbat din Marea Britanie s-a declarat scandalizat de ce a gasit intr-un baton de ciocolata. A reclamat producatorul pentru lipsa de decenta.

Robin Jacobs, un avocat in varsta de 31 de ani din Marea Britanie, s-a declarat scandalizat in momentul in care, sustine el, a observat un penis ingravat pe un baton de ciocolata. "M-a surprins, nu am mai vazut un asemenea desen pe vreun baton de ciocolata. Ce cauta un penis desenat pe un produs adorat de copii? Nu are rost sa ne prefacem! E evident ce arata desenul", a declarat avocatul pentru cotidianul The Mirror.

Producatorii s-au declarat si ei la randul lor scandalizati de imaginatia clientului, sustinand ca desenele de pe baton nu reprezinta un penis. "Ne pare rau ca dl. Jacobs e de parere ca desenul reprezinta organul genital barbatesc. Imaginea reprezinta, de fapt capul unui cal, se poate observa si capastrul. Langa aceasta imagine mai este desenat si capul unui baietel, batoanele de ciocolata fiind un desert perfect pentru copii", a explicat un reprezentant al companiei care a produs buclucasa ciocolata.

Cotidianul britanic The Mirror a facut de asemenea un sondaj online intrebandu-i pe cititori daca imaginile sunt decente pentru un copil. Cel putin 60 % au raspuns cu "Da". Voi ce vedeti in aceste imagini? Vi se pare ceva in neregula?Sursa foto: mirror.co.uk

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate