A început războiul între Ella și Andreea Pirui: "Nu te mai suport!"

,

După ce s-a certat cu Daiana și s-au luat la bătaie, acum, războiul a izbucnit și între Ella și Andreea Pirui. Ce s-a întâmplat între cele două concurente?


In articol:

Conflictele sunt la ordinea zilei în casa "Puterea Dragostei", iar cea care este mai tot timpul în mijlocul tensiunilor este Ella. Ea a reușit să strânească reacții aprinse și aproape toți concurenții s-au unit împotriva ei. Care este motivul?

Citeste si: Cum arată Ramona de la "Puterea Dragostei" în costum de baie?

A început războiul între Ella și Andreea Pirui: "Nu te mai suport!"

Între Ella și Andreea Pirui a început războiul. Cele două au ajuns să se certe foarte tare după ce Ella le-ar fi reproșat Andreei Pirui și lui Marius că nu ratează nicio ocazie să o atace.

Andreea Pirui a răbufnit și a acuzat-o pe Ella că nu face altceva decât să se victimizeze, dând impresia că orice concurent din casă are pregătit un plan împotriva ei.

Citeste si: Livian a dat vestea cea mare: "Cu foarte mare entuziasm țin să vă anunț că..."

Andreea Pirui: Eu nu mai pot cu ființa asta. De ce spui că dăm în tine? Cine ești tu, Iisus Hristos? 

Gabriel: Așa face și pe live, așa face (n.r. Ella). Spune: Eu sunt perna la toți. Că eu trebuie să stau să suport, că vezi Doamne.

Ella: Tu, Andreea, te legi doar de 2%.

Andree Pirui: Face live în fiecare zi și spune: ăla m-a atacat, ăla mi-a făcut, ăla mi-a dres. Eu nu mai pot de nervi. Ființa asta înțelege? Nu mai folosi expresia "ai dat în mine" că nu te mai suport când spui așa.

Ella: Tu te agiți. Calmează-te și vorbește cu mine.

Ella este acuzată că și-ar fi instigat susținătorii împotriva rivalilor din casă, motiv pentru care a fost lansat un adevărat atac la adresa ei.

Vezi întreg conflictul în materialul video de mai jos. 

Citeste si: Bianca a vorbit în premieră despre Ella de la Puterea dragostei și Livian. Ce a spus despre „vizita” la hotel a celor doi! EXCLUSIV de la Istanbul

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

Au negat ca sunt impreuna, dar ''karma'' i-a dat de gol! Iancu Sterp si Emy Alupei, atingeri interzise! FOTO

Alte 70 de cadavre găsite sub o clădire din Mariupol. Au fost duse la groapa comună, fără identificare (oficial ucrainean)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Bianca si Livian s-au impacat! Moment tandru in emisiune

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies