A dus numele Brasovului in toata lumea! Un designer roman face posete si pantofi pentru BOGATII LUMII VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 11:20

Violeta Radu stie ce inseamna o afacere de succes. In cativa ani a reusit sa duca numele Brasovului in toata lumea.

Posetele si pantofii de lux care ies de pe usa fabricii sale sunt extrem de cautate in randul clientilor exclusivisti pentru care luxul nu este niciodata prea scump.

 

250 de angajati si peste o mie de perechi de pantofi zilnic. Nu orice fel de pantofi ci unicat, realizati din piele de vitel, capra, sarpe, crocodil sau strut.

 

Italienii sunt cei mai interesati de creatiile Violetei, insa

modelele sale se vand ca painea calda in buticurile de pe cele mai importante bulevarde de moda din lume. In fabrica se lucreaza la foc continuu. Comenzile nu asteapta, iar clientii VIP nu accepta intarzieri.

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

 

Când se lansează Kanal D 2? Anunț oficial

La fel de cautate ca si pantofii sunt posetele, fabricate si ele din materiale scumpe si

extravagante. Designerul spune ca nu da gres niciodata. Ce viseaza noaptea, dimineata pune pe hartie si pana seara poseta sau pantoful este gata.

 

Desi Violeta a cunoscut succesul in toata lumea, pe piata din Romania nu e interesata sa intre. Crede ca romanii sunt prea saraci ca sa isi permita sa cumpere produsele sale de lux.

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”