A doua imunitate a săptămânii a fost adjudecată la Survivor România 2021. Ce echipă face nominalizări în consiliul din această seară

,
Finalul jocului de imunitate
Ce echipa a castigat jocul pentru imunitate?[Sursa foto: Captură KANAL D]

Al doilea joc pentru imunitate al săptămânii s-a încheiat. Faimoșii și Războinicii au pus toate armele în joc pentru a câștiga imunitatea, dar și un consiliu liniștit. Ce echipă și-a adjudecat premiul?


In articol:

A fost un joc intens și plin de adrenalină, Faimoșii și Războinicii s-au duelat pe un traseu exclusiv pe apă, care le-a creat ceva dificultăți celor care nu sunt prea familiari cu apa. O singură echipă a reușit să aducă victoria mult râvnită, și totodată, un consiliu liniștit în care vor fi doar observatori.

Ce echipă a câștigat imunitatea?

Cea de-a doua imunitate a săptămânii a fost adjudecată la Survivor România 2021

Faimoșii au pierdut primul joc pentru imunitate, astfel în consiliul de nominalizare de seara trecută liniile de vot s-au deschis pentru ei. Un membru al echipei a fost propus spre eliminare, iar aceea este Andreea, cea mai nouă concurentă din echipa Faimoșilor. Andreea se aștepta să fie nominalizată, mai ales că este de puțin timp în competiție și nu a reușit să demonstreze suficient pe traseele de la Survivor România 2021.

Finalul jocului de imunitate
Lupta s-a dat intre Andreea și Maria[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ei bine, cea de-a doua imunitate a săptămânii a fost adjudecată, rămâne de văzut dacă liniile de vot se vor deschide din nou, pentru că Războinicii au pierdut jocul pentru imunitate, sau râmân închise dacă Faimoșii pierd cel de-al doilea joc, astfel publicul a decis, deja, în cazul lor.

Citeste si: Lacrimi amare la Survivor România 2021. A plâns așa cum nu a facut-o vreodată. Descalificarea lui Culiță i-a afectat pe unii concurenți

Jocul a fost unul intens și plin de adrenalină, concurenții s-au duelat pe un traseu exclusiv pe apă, care le-a dat bătai de cap unora dintre concurenți care nu

sunt familiarizați cu apa. După descalificarea lui Culiță de la Survivor România, echipa Faimoșilor s-a împuținat, iar unul dintre coechipieri este în pericol de eliminare. 

Faimoșii și-au propus să-și ia revanșa la acest joc după ce au pierdut trei jocuri de imunitate consecutiv și s-au aflat în postura de a face nominalizări. Echipa roșie a pus toate aremele în joc și i-a nimicit pe Războinici la cel de-al doilea joc pentru imunitate, semn că traseul pe apă a fost favorabil pentru ei.

Finalul jocului de imunitate
Faimosii au castigat imunitatea[Sursa foto: Captură KANAL D]

Duelul final s-a dat între Andreea de la Faimoși și Maria de la Războinici. Faimoasa a reușit să-și învingă adversara și să demonstreze coechipierilor săi că este un concurent de temut în această competiție și nominalizarea lor nu a fost corectă.

Ei bine, Faimoșii au câștigat imunitatea și se vor bucura de un consiliu liniștit, în timp ce Războinicii vor face nominalizări. Cine va fi propus spre eliminare din echipa albastră?

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. A plans ca un copil dupa descalificarea lui Culita Sterp de la Survivor Romania 2021. Cine a fost cel mai afectat si care a fost reactia coechipierilor lui si a Razboinicilor?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Lacrimi amare la Survivor România 2021. A plâns așa cum nu a facut-o vreodată. Descalificarea lui Culiță i-a afectat pe unii concurenți

Pericol de inflamație cardiacă - Mai multe state au oprit sau au optat doar pentru o doză de vaccin anti-Covid-19 de tip ARNm la adolescenți și tineri

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Cum arăta Zannidache de la Survivor România în adolescență? Îl mai recunoști fără cele 100 de tatuaje și părul blond?

Ce a pățit Andreea Antonescu în vacanță? Mesajele incredibile pe care le-a primit după ce s-a afișat în costum de baie: „Mi-au scris pe instagram dacă...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies