7 inventii, 57 de prototipuri de automobile cu consum redus, 7 aparate invididuale de zbor sub semnatura Justin Capra VIDEO INCREDIBIL

,
7 de inventii, 57 de prototipuri de automobile cu consum redus, 7 aparate invididuale de zbor sub semnatura Justin Capra VIDEO INCREDIBIL

Se numeste Filipesti 35. Este un prototip de automobil cu un consum infim de carburant. Si este ultima inventie dintr-o serie impresionanta, realizata de Justin Capra.

Omul traieste pentru creatiile sale. Pina si americanii au vrut sa il convinga sa lucreze pentru ei. Si totusi, cel care are peste 130 de inventii in 80 de ani de viata, a ales Romania. Totul a inceput pe cind avea patru ani.

Non-conformist dar modest din fire, Justin Capra isi deschide sufletul in fata camerei. Iar acestea l-au purtat catre un destin cum altul nu e. A gustat din paharul succesului, dar a avut si momentele sale de cumpana.

Asa a ajuns sa lucreze cu ziua si sa spele masina ca sa se intretina. Dar gindul ii statea tot timpul la ce sa mai inventeze. Incet-incet masinariile sale au prins viata. Si nu sunt putine: 77 de inventii, 57 de prototipuri de automobile cu consum redus, 7 aparate invididuale de zbor.

Un adevarat "magician" al tehnicii, Justin Capra nu se mai bucura nici macar de medaliile primite de-a lungul impresionantei sale cariere de inventator. Cele mai multe sunt acum la Palatul Culturii din Ploiesti.

Justin Capra e convins ca inventatorii nu vor fi niciodata multumiti de realizarile lor pentru ca intotdeauna vor cauta altceva, mereu mai mult. Are insa o satisfactie.

 

 

Citește și:

Ghid de înrolare în legiunea străină. Care sunt cerințele și de ce documente ai nevoie

Cum îți recuperezi mesajele, pozele și clipurile video de pe WhatsApp atunci când îți schimbi telefonul

Veste bună pentru români! Președintele Klaus Iohannis tocmai a promulgat legea

Vinieta și Taxa de drum în Europa. Cât costă și cum anume se plătesc

Calendar ortodox 18 septembrie. Ce sfant sărbătoresc romanii


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies